Κόσμος

19χρονο μοντέλο: Είμαι η μεγαλύτερη νυμφομανής της Βρετανίας!

Τα σεξουαλικά όργια που γίνονται στα νυχερινά μαγαζιά του Magaluf της Μαγιόρκα, ήταν το κίνητρο για να ταξιδέψει μέχρι εκεί η Cerise.

Το 19χρονο μοντέλο δηλώνει με άνεση ότι είναι bisexual και η μεγαλύτερη νυμφομανής της Βρετανίας. “Αγαπώ το σεξ. Το σκέφτομαι συνέχεια”, παραδέχεται και αποκαλύπτει ότι σκοπός της ήταν να έχει 25 οργασμούς την ημέρα, στο Magaluf.

Εκεί ταξίδεψε με την 20χρονη σύντροφό της, Beth, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έχουν ελεύθερη σχέση και έτσι τις δυο πρώτες ημέρες έκανε σεξ με δυο άντρες. “Οι σεξουαλικές μου ανάγκες είναι δύσκολο να καλυφθούν. Αυτοί οι δυο ήταν καλοί εραστές, αλλά θέλω κι άλλο σεξ. Αν δεν κάνω όσο χρειάζομαι, έχω χάλια διάθεση”, εξηγεί.

Πηγή: Dailystar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιά Μάλια! Ο απόλυτος εξευτελισμός! Νεο βίντεο με νεαρά κορίτσια που κάνουν στοματικό έρωτα σε αγνώστους για ένα κοκτέιλ!

Μπαρ δίνουν δωρεάν ποτά σε γυναίκες που κάνουν δημόσια στοματικό σεξ! (ΦΩΤΟ)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απίστευτο παραλήρημα από τη στενή συνεργάτη του Τραμπ, Πόλα Γουάιτ: «Οι χριστιανοί πρέπει να επισκέπτονται το Ισραήλ για να γίνουν δεκτοί στον παράδεισο»
Επεισοδιακή συνάντηση της Πόλα Γουάιτ με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου - Παρά τις καταγεγραμμένες διώξεις των Χριστιανών στα παλαιστινιακά εδάφη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κατηγορεί Κατάρ και Ιράν για fake news
Η Πόλα Γουάιτ με τον Μπεντζαμίν Νετανιάχου 6