Κόσμος

Ο Ερντογάν “κλαίει” για τη Γάζα, αλλά δίνει καύσιμα στα ισραηλινά μαχητικά

Χτύπημα στην αξιοπιστία του Τούρκου Πρωθυπουργού και υποψήφιου για την Προεδρία κ. Ερντογάν αποτελεί η καταγγελία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Τουρκία ότι η κυβέρνηση πουλάει καύσιμα για τα Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη, την ώρα που κατηγορεί το Τελ Αβιβ για βομβαρδισμούς στην Γάζα!

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Κίνα θα μειώσει τις εισαγωγές ταινιών του Χόλιγουντ λόγω του εμπορικού πολέμου με τις ΗΠΑ
Σε επίσημη ανακοίνωση της Κίνας για το θέμα αναφέρεται ότι «η λάθος κίνηση της αμερικανικής κυβέρνησης να κάνει κατάχρηση των δασμών στην Κίνα θα μειώσει αναπόφευκτα περαιτέρω την προτίμηση του εγχώριου κοινού προς τις αμερικανικές ταινίες»
Το Εθνικό Λαϊκό Κογκρέσο (NPC), στη Σαγκάη, Κίνα
New York Times: «Χωρίς καταφύγιο» οι Αμερικανοί εισαγωγείς – Οι δασμοί Τραμπ παραλύουν τις εφοδιαστικές αλυσίδες
«Κι αν αλλάξουν τα δεδομένα και η παραγωγή στις ΗΠΑ πάψει να είναι βιώσιμη, τι θα κάνω τότε το εργοστάσιο στην Αμερική;» διερωτάται ο 52χρονος Τζέικομπ Ρόθμαν
Εργοστάσιο