Τρίτη, 8 Οκτ.
22oC Αθήνα

Σταϊνμάιερ σε Ρωσία: “Αποδείξτε αν είστε σοβαροί”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, δήλωσε ότι τώρα μπορεί να είναι η τελευταία ευκαιρία της Μόσχας για να αποδείξει ότι είναι σοβαρή σχετικά με την ειρήνη στην Ουκρανία.

«Η Μόσχα μπορεί να έχει μία τελευταία ευκαιρία τώρα για να δείξει ότι πραγματικά ενδιαφέρεται σοβαρά για μία λύση», δήλωσε ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, στην εφημερίδα Μπιλντ αμ Ζόνταγκ, σύμφωνα με μία προδημοσίευση.

Σταϊνμάιερ: «Τώρα είναι η στιγμή για όλους να σταματήσουν και να σκεφτούν τι μπορεί να συμβεί αν δεν σταματήσουμε την κλιμάκωση»

Η Ουκρανία κατηγόρησε σήμερα τη Ρωσία και τους φιλορώσους αντάρτες ότι καταστρέφουν αποδεικτικά στοιχεία «διεθνών εγκλημάτων» από τα συντρίμμια του αεροσκάφους το οποίο, σύμφωνα με το Κίεβο, κατέρριψαν με πύραυλο μαχητές.

Οι δηλώσεις του Σταϊνμάιερ απηχούσαν εκείνες της Μέρκελ λέγοντας πως η Ρωσία δεν έχει κάνει αρκετά για να σταματήσει τους αντάρτες, καθώς όπλα και μαχητές έχουν διασχίσει τα σύνορα με την Ουκρανία τις τελευταίες εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΠΑ-Ρωσία συμμαχία για την… Ουκρανία

Μια δημοσιογράφος του RT παραιτήθηκε καταγγέλλοντας τα “ψεύδη” του καναλιού για το Boeing

Έβρεχε πτώματα σε ολόκληρο το χωριό όπου συνετρίβη το Boeing – “To πτώμα μιας γυμνής γυναίκας έπεσε από την σκεπή στην κουζίνα μου”

Boeing: Όλα τα σενάρια για την κατάρριψη του αεροσκάφους στην Ουκρανία – Ο ρόλος των φιλορώσων αυτονομιστών

Βέβαιος ο Ομπάμα πως κάποιος έριξε το Boeing – Δείχνει τους φιλορώσους και απειλεί με κυρώσεις

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε