Κυριακή, 28 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Μεϊμαράκης: Η ΝΔ θα επανακάμψει και κανείς δεν θα θέλει εκλογές

Μεϊμαράκης: Η ΝΔ θα επανακάμψει και κανείς δεν θα θέλει εκλογές

Αισιόδοξος πως το φθινόπωρο θα έχει φύγει η Τρόικα από την Ελλάδα και θα έχει καταπέσει το δίλημμα μνημόνιο ή αντιμνημόνιο εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, εκτιμώντας ότι τότε η Ν.Δ. θα πρέπει να οργανώσει ένα συνέδριο πανστρατιάς και παράλληλα να παρουσιάσει ένα νέο πρόγραμμα με κοινωνική ευαισθησία, με το οποίο θα προχωρά σε διορθώσεις οικονομικές και κοινωνικές.

Μιλώντας με δημοσιογράφους, στο περιθώριο της έκθεσης που διοργάνωσε το ελληνικό κοινοβούλιο για τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ο κ. Μειμαράκης πρόσθεσε πως η Κυβέρνηση, προχωρώντας στις διορθωτικές κινήσεις που ανέφερε, θα αποκτήσει αέρα υπεροχής και θα υπάρξουν οι πολιτικές προϋποθέσεις για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και εξάντληση της 4ετίας για την κυβέρνηση.

«Πιστεύω ότι η Ν.Δ. θα επανακάμψει, θα είναι πρώτο κόμμα δημοσκοπικά τον Οκτώβριο – Νοέμβριο. Και εφόσον η Ν.Δ. θα είναι πρώτη, κανείς δεν θα θέλει εκλογές, και πρόεδρος θα βγει. Δηλαδή ποιος θα θέλει εκλογές με την Ν.Δ. πρώτη; Γιατί; Για να επιβεβαιωθεί η πρωτιά της;», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο Πρόεδρος της Βουλής επανέλαβε την πάγια θέση του για απεμπλοκή της εκλογής ΠτΔ από τις εθνικές εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καθησυχαστικός ο Σαμαράς – “Δεν θα γίνουν εκλογές”, φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός

Χειραψίες και … παγωμένα χαμόγελα στη Βουλή – ΦΩΤΟ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε