Παρασκευή, 11 Οκτ.
28oC Αθήνα

Κρήτη: Ο ”Σήφης” τα ‘χει 400 – Έτοιμο το νέο σπίτι για τον κροκόδειλο του Ρεθύμνου (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

επιστήμονες συνεχίζουν τις προσπάθειες για τη… σύλληψη του κροκοδείλου, που όμως αποδεικνύεται γάτα!

Την πρόθεσή του να φιλοξενηθεί ο Σήφης, ο κροκόδειλος, σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος του Ενυδρείου Κρήτης, Μιχάλης Παπαδάκης. Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του, το ενυδρείο μπορεί να προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για τη διαμονή του κροκόδειλου στις εγκαταστάσεις του.

Την ίδια ώρα, οι επιστήμονες συνεχίζουν τις προσπάθειες για τη σύλληψη του… άτακτου κροκοδείλου, ο οποίος φαίνεται πως αποφεύγει συστηματικά να πλησιάσει τα δολώματα που έχουν στηθεί στις παγίδες-κλουβιά.

Η επιχείρηση είναι πολύ δύσκολη και μέχρι στιγμής, οι παγίδες και τα δίχτυα, δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα. Ομως θα πρέπει να τονιστεί ότι αυτές οι ενέργειες αποτελούν το πρώτο βήμα που ακολουθείται σε ανάλογες περιπτώσεις παγίδευσης ζώων.

Ο διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης του φράγματος, Βαγγέλης Μαμαγκάκης, δήλωσε πως βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον γνωστό διεθνώς, “σπεσιαλίστα του είδους”, Ολιβιέ Μπεχρά, για την πορεία της επιχείρησης ενώ του έχει αποστείλει και φωτογραφικό υλικό με στιγμιότυπα που αποτυπώνουν τις κινήσεις του Σήφη.

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηλεία: Ανατροπή στις συνθήκες θανάτου της Άννας Πολλάτου – Η διαπίστωση των πραγματογνωμόνων και η μήνυση που ετοιμάζει η οικογένεια της αθλήτριας!

Αιτωλοακαρνανία: Το γαμήλιο γλέντι βάφτηκε με αίμα – Έπεσε αιμόφυρτος μπροστά στη νύφη και το γαμπρό (Φωτό)!

Ήπειρος: Συγκόλλησαν το χέρι του παιδιού που ακρωτηριάστηκε σε πλυντήριο ρούχων – Εξαιρετικά κρίσιμες οι επόμενες ώρες!

Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα ακίνητα του Παναγιώτη Ψωμιάδη που… πωλούνται όπως είναι επιπλωμένα – Δείτε φωτό και διαβάστε τι λέει για τα χρέη του!

Πάτρα: Αυτό είναι το μήνυμα παγίδα που έρχεται σε κινητά τηλέφωνα – Τι πρέπει να γνωρίζετε (Φωτό)!

Ρόδος: Δείτε τα ”θερινά ανάκτορα” του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Λίνδο – Ποια παζαρεύει να αγοράσει μαζί με την Ιρίνα Σάικ (Φωτό)!

Ρόδος: Βίασε τη δασκάλα των παιδιών του – Η απίστευτη παγίδα με ασκήσεις γιόγκα και η σύλληψη του δράστη!

Σύρος: Η ψαριά του καλοκαιριού – Δεν μπορούσε να βάλει τον τόνο που έπιασε στο σκάφος (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε