Παρασκευή, 5 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Πανικός από πυρκαγιά στο κέντρο της Λαμίας – Μαύροι καπνοί “σκέπασαν” την πόλη – Φωτό

ΦΩΤΟ - lamiareport.gr
ΦΩΤΟ - lamiareport.gr

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία της Λαμίας, από πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθήκη καταστήματος εκκλησιαστικών ειδών, στον πεζόδρομο της Ροζάκη Αγγελή, στην “καρδιά” της πόλης.

Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν καταφθάσει δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ το κέντρο της πόλης έχει “πνιγεί” από τους καπνούς.
ΦΩΤΟ - lamiareport.gr
ΦΩΤΟ - lamiareport.gr
Η πυροσβεστική έλαβε το σήμα στις 13:45, για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθήκη που βρίσκεται πάνω από κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών.
ΦΩΤΟ - lamiareport.gr
ΦΩΤΟ - lamiareport.gr
Μέσα στην αποθήκη υπήρχε μεγάλη ποσότητα εκκλησιαστικών κεριών, με αποτέλεσμα λόγω των παραφινών, να δημιουργηθεί ένα πολύ έντονο σύννεφο μαύρου καπνού, το οποίο σκέπασε την συγκεκριμένη περιοχή.
ΦΩΤΟ - lamiareport.gr
Αυτό είχε ως φυσικό επακόλουθο και το… κυκλοφοριακό χάος, κάτι που έκανε ακόμη δυσκολότερο για τα πυροσβεστικά οχήματα να προσεγγίσουν το σημείο, ενώ για κάποια ώρα είχαν εγκλωβιστεί στη πλατεία Πάρκου.
ΦΩΤΟ - lamiareport.gr
Η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και ακούστηκαν κάποιες εκρήξεις, σκορπώντας ακόμη μεγαλύτερο πανικό στους περίοικους και στους διερχόμενους που βρέθηκαν στο σημείο.
ΦΩΤΟ - lamiareport.gr
Τελικά όταν κατάφεραν οι πυροσβεστικές δυνάμεις να φτάσουν στον πεζόδρομο όπου βρίσκεται η πολυκατοικία, στην οποία στεγαζόταν η αποθήκη, επιχείρησαν 11 άνδρες με 6 οχήματα.
ΦΩΤΟ - lamiareport.gr
Η φωτιά τελικά περιορίστηκε χωρίς, ευτυχώς, να επεκταθεί σε παρακείμενα κτίρια και πλέον έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποκάθαρσης του χώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεκίνησε η εν πλω διαμαρτυρία των Κρητικών για τα χημικά της Συρίας – Φωτό και βίντεο

Το έκαναν ξανά! Έκοψαν το ρεύμα σε σπίτι τετραπληγικού στη Μαγνησία – Παρέμβαση Μακρή

Κρήτη: Παραλίγο να καεί ζωντανή μέσα στο σπίτι της

Πρέβεζα: Έκλεψαν και τα… παγκάκια από πλατεία!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε