Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Μύκονος: Να γιατί λένε πως οι 40άρες ίσον με δύο 20άρες – Δείτε το βίντεο με την εντυπωσιακή Βικτόρια!

ΦΩΤΟ από mykonoslivetv.com
ΦΩΤΟ από mykonoslivetv.com

Η καλλονή που βλέπετε επιβιβάστηκε σε φουσκωτό σκάφος για να απολαύσει μια βόλτα στα ανοιχτά του νησιού και εντυπωσίασε…

Η Βικτόρια Σίλβστεντ είναι από τα πλέον διάσημα μοντέλα του Playboy και αυτές τις ημέρες, περνάει τις διακοπές της στην Μύκονο. Μένει σε βίλλα στον Άγιο Λάζαρο και η κάμερα την εντόπισε μέρα μεσημέρι στην κοσμική Ψαρού με την συνοδεία των ανδρών της προσωπικής της ασφάλειας.

Η καλλονή από τη Σουηδία φορώντας κοντό φόρεμα και γυαλιά ηλίου, επιβιβάστηκε σε φουσκωτό σκάφος για να απολαύσει μια βόλτα στα ανοιχτά του νησιού.

Φυσικά, η ξανθιά γυναίκα με τα πλούσια σωματικά προσόντα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους λουόμενους της παραλίας, οι οποίοι σχολίαζαν ότι παρότι βρίσκεται αισίως στα 41 «βάζει κάτω» τις 20άρες και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα νεαρά κορίτσια!

Πηγή: mykonoslivetv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Μαγνησία: Σκοτώθηκαν δύο αδερφές και ένας φίλος τους μετά από νυχτερινή διασκέδαση – Η τραγωδία που βύθισε στο πένθος ένα ολόκληρο χωριό!

Πάτρα: Τον απήγαγαν και τον σκότωσαν – Ομολόγησαν και ζήτησαν συγγνώμη για τη στυγερή δολοφονία του νεαρού!

Ρόδος: Συγκλονιστικό βίντεο με μηχανές να τρέχουν με 220 χιλιόμετρα την ώρα – Δείτε τι δείχνει το κοντέρ και πως φαίνεται ο δρόμος!

Ηλεία: Η ακτινογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου – Δείτε τι είχε καταπιεί ένας νεαρός που πήγε στο νοσοκομείο (Φωτό)!

Τρίκαλα: Ο πρώην βουλευτής που έγινε εστιάτορας – Υπόσχεται χαμηλές τιμές και εκλεκτές γεύσεις!

Χαλκιδική: Η φωτογραφία που κάνει θραύση στα social media – Δείτε το νέο παγωτό που έχει γίνει θέμα συζήτησης (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε