Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ο… αληθινός Μιχάλης Μιχελάκης ζει στην Κρήτη! “Μου ήρθε… ταμπλάς”, δηλώνει για τη “συνωνυμία” με τον Μαζιώτη

ΦΩΤΟ - cretapost.gr
ΦΩΤΟ - cretapost.gr

Το όνομα Μιχάλης Μιχελάκης χρησιμοποιούσε εδώ και καιρό ο ηγέτης του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκος Μαζιώτης, ούτως ώστε να πρενά απαρατήρητος από τις αρχές, ωστόσο στην Κρήτη ζει ένας… αληθινός Μιχάλης Μιχελάκης, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε τη δημοσιοποίηση της πλαστής ταυτότητας του τρομοκράτη.

Ο κ. Μιχάλης Μιχελάκης, δηλώνει “μου ήρθε… ταμπλάς μόλις είδα τα στοιχεία που χρησιμοποιούσε ο Νίκος Μαζιώτης” και θορυβημένος πήρε αμέσως τηλέφωνο στην αστυνομία.
ΦΩΤΟ - cretapost.gr
«Όταν είδα τα στοιχεία που βγήκαν στην δημοσιότητα δεν πίστευα στα μάτια μου. Έβλεπα τα δικά μου στοιχεία που είχε χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος. Φοβήθηκα και έτρεξα αμέσως στην αστυνομία για να εξηγήσω ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το Νίκο Μαζιώτη», επεσήμανε κ. Μιχελάκης.

Μιχάλης Μιχελάκης… υπάρχει και μάλιστα ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο σε εταιρία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων

Μάλιστα ο κ. Μιχελάκης ανέφερε στην αστυνομία ότι έχει μαζί του την ταυτότητά του και δεν την έχει χάσει, ενώ οι αστυνομικοί έσπευσαν να ηρεμήσουν τον κ. Μιχελάκη λέγοντάς του ότι θα κληθεί να δώσει κατάθεση και θα ερευνηθούν όλα τα στοιχεία που έχει δώσει.

Υπενθυμίζουμε, ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγου Δημήτρη Τσακνάκη, ο Μαζιώτης έφερε μαζί του μια πλαστή ταυτότητα με τα στοιχεία Μιχαήλ Μιχελάκης του Νικολάου και της Αρχοντίας, γεννηθείς την 16/4/1977 στην Αθήνα.

Πηγή: cretapost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: Συγκλονίζει ο θάνατος του νεαρού Γρηγόρη – Σπαρακτικά μηνύματα στο facebook από φίλους, συναδέλφους και συγγενείς!

Θεσσαλονίκη: Γέννησε και άφησε το μωρό της να πεθάνει σε μία ντουλάπα – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα!

Κρήτη: Τα ντοκουμέντα της σύλληψης σε συναυλία – Διακοπή και κακός χαμός για ένα τραγούδι που ακούστηκε (Φωτό)!


Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε