Παρασκευή, 5 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Τρίκαλα: Χειροπέδες σε πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας για επεισόδιο με τροχονόμους – Η κλήση που του έκοψαν τον έκανε έξαλλο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι αυτόπτες μάρτυρες σταμάτησαν για να παρακολουθήσουν το επεισόδιο και προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια και τα αυτιά τους…

Απρόβλεπτη τροπή πήρε ένας έλεγχος ανδρών της τροχαίας Τρικάλων στην οδό Κανούτα όταν οι τροχονόμοι, σταμάτησαν να βεβαιώσουν παράβαση του Κ.Ο.Κ. σε διπλοπαρκαρισμένο όχημα επί της οδού.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr την ώρα που οι τροχονόμοι βεβαίωναν την παράβαση, εμφανίσθηκε σε έξαλλη κατάσταση ο 45χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος και πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας, που άρχισε να επιτίθεται φραστικά στους τροχονόμους και αρπάζοντας από το παρμπρίζ του οχήματος την κλήση την πέταξε στο πρόσωπο Τροχονόμου.

Αμέσως βγήκαν οι χειροπέδες και ο 45χρονος οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Λίγες αργότερα στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Εκεί ο 45χρονος ζήτησε …συγγνώμη για την συμπεριφορά του προς τους Τροχονόμους, η συγγνώμη έγινε δεκτή από τους Τροχονόμους που δεν ζήτησαν την ποινική του δίωξη και ο 45χρονος έφυγε από το Δικαστήριο χωρίς νέα ποινή πέρα αυτής της κλήσης για παραβίαση του Κ.Ο.Κ….

Πηγή: trikalanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηράκλειο: Εφιάλτης για τρία άτομα σε μεγάλο κοσμηματοπωλείο – Οι ληστές ξήλωσαν μέχρι το σύστημα ασφαλείας!

Ρόδος: Αισχροκέρδεια χωρίς απόδειξη – Πόσο λέτε να πλήρωσε τουρίστας για ένα τέτοιο ποτήρι μπύρας;

Θεσσαλία: Αυτές είναι οι 24 σμαραγδένιες παραλίες που μαγεύουν – Ποιες έχουν πάρει τη γαλάζια σημαία!

Εύβοια: Η γυναίκα που κάνει διάσημη την ελληνική κουζίνα στο Μεξικό – Οι σπεσιαλιτέ και η χωριάτικη σαλάτα (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit


Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε