Παρασκευή, 26 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Δείτε φωτό και βίντεο από την επίθεση στο γραφείο της Έλενας Ράπτη

Φωτό - thestival.gr
Φωτό - thestival.gr

Φωτογραφίες και βίντεο δόθηκαν στη δημοσιότητα, από την επίθεση με μπογιές στο πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας, άγνωστοι εισέβαλλαν πετώντας μπογιές στο πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη, που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Καμάρας.

Σύμφωνα με το υπαλληλικό προσωπικό που βρισκόταν στο γραφείο της βουλευτή της ΝΔ, τέσσερις άντρες εισέβαλλαν στο γραφείο, έχοντας, ωστόσο, καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Φωτό - thestival.gr
Φωτό - thestival.gr
Φωτό - thestival.gr
Φωτό - thestival.gr
Οι δράστες πέταξαν λευκές και μαύρες μπογιές στο εσωτερικό του γραφείου, αλλά και φέιγ βολάν που έγραφαν συνθήματα κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου για τη φυλακές υψίστης ασφαλείας.
Φωτό - thestival.gr
Φωτό - thestival.gr
Φωτό - thestival.gr
Φωτό - thestival.gr
Μετά την επίθεση, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: thestival.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κως: Για ποιο λόγο φαντάζεστε ότι Άραβες τουρίστες άφησαν πουρμπουάρ 2.000€ σε σερβιτόρο εστιατορίου;

Κρήτη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον κροκόδειλο του Ρεθύμνου – Οι κινήσεις του ερπετού και το σχέδιο για να τον πιάσουν – Πως κατάφερε να ζήσει…

Μαγνησία: Βρέθηκε νεκρός στη θέση του οδηγού ο πρόεδρος εφέδρων αξιωματικών – Συγκίνηση για τον θάνατο του Μανώλη Παυλή!

Καστελόριζο: Η άγνωστη ιστορία του επιχειρηματία που γιόρτασε τα γενέθλιά του με τον Αντώνη Σαμαρά – Ποιος είναι ο Άντριου Λιβέρης (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε