Σάββατο, 6 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Ασύλληπτο! Χρωστούσε στην εφορία το… ιλλιγγιώδες ποσό του… ενός λεπτού!

ΦΩΤΟ - thrakitoday
ΦΩΤΟ - thrakitoday

Ο λόγος για έναν φορολογούμενο πολίτη στην Ξάνθη. ο οποίος πληροφορήθηκε από τη λογίστριά του πως εάν δεν καταβάλει στην εφορία το ποσό του… ενός λεπτού που χρωστούσε, δεν θα μπορούσε να λάβει την επιστροφή που δικαιούταν!

Η πραγματικά… κωμικοτραγική περιπέτεια του φορολογούμενου ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης, όταν και μετέβη στο λογιστικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται, ώστε να διεκπεραιώσει κάποιες εργασίες.
ΦΩΤΟ - thrakitoday
Εκεί πληροφορήθηκε πως χρωστούσε, από το 2012, το ποσό του ενός λεπτού στο κράτος και πως έπρεπε να τα καταβάλει άμεσα, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να λάβει επιστροφή 360 ευρώ από τα εισοδήματα του 2013!

Στην… ουρά της τράπεζας για 0,01 ευρώ!

Στο άκουσμα της οφειλής του, τόσο ο ίδιος όσο και η λογίστρια του ξέσπασαν σε γέλια, ωστόσο είχαν συνειδητοποιήσει και οι δύο πως εάν τα χρήματα δεν καταβάλλονταν τα πράγματα θα γίνονταν χειρότερα.

Στη συνέχεια, μετέβη στο πλησιέστερο τραπεζικό υποκατάστημα στην πόλη της Ξάνθης και περίμενε στην ουρά για να εξοφλήσει την… οφειλή του.

Πηγή: thrakitoday.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέσσερις άνανδροι λήστεψαν μία… 87χρονη γριούλα

Επικό βίντεο! Οι νεόνυμφοι έπεσαν στη θάλασσα, στέγνωσαν σε πλυντήριο αυτοκινήτων, έφαγαν ξύλο και πήγαν στο γλέντι με ωτοστόπ!

Αυτοί είναι οι Σέρβοι που “ξάφριζαν” κοσμηματοπωλεία στη… μισή Ελλάδα – Δείτε φωτό

“Φαρ Ουέστ” στην εθνική οδό – Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών – Ψάχνουν με ελικόπτερο τους ληστές με τα καλάσνικοφ

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε