Τρίτη, 23 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ο πιο… λαχταριστός διαγωνισμός φωτογραφίας γίνεται στη Θεσσαλονίκη!

Ο πιο… λαχταριστός διαγωνισμός φωτογραφίας γίνεται στη Θεσσαλονίκη!

Διαγωνισμό φωτογραφίας με αποκλειστικό θέμα τη “Σοκολάτα” προκηρύσσει το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας, σε συνεργασία με το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ενόψει της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η δημιουργία μεγάλης ομαδικής έκθεσης στη Γκαλερί του Εργοστάσιου και Μουσείου Σοκολάτας, το οποίο θα δημιουργηθεί από τη ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Τελευταία ημέρα υποβολής των έργων είναι η 13η Αυγούστου 2014, ενώ η συμμετοχή στην έκθεση/διαγωνισμό είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο, ερασιτέχνη ή επαγγελματία. Η επιλογή των έργων και ο σχεδιασμός της έκθεσης θα γίνει από τον επιμελητή Βασίλη Καρκατσέλη, εικαστικό – φωτογράφο και μέλος διοικητικού συμβουλίου του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Tα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 6 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ενώ νωρίτερα θα έχουν ανακοινωθεί και τα βραβεία. Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού στο www. fkth. gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρτα: Ο τσολιάς… ξανασηκώθηκε! Βάνδαλοι είχαν γκρεμίσει το άγαλμα

Μεγάλη πυρκαγιά στην Εύβοια – Δείτε φωτό

Θεσσαλονίκη: Του κόπηκε το χέρι απ’ τον καρπό και κατάφεραν να το “κολλήσουν”!

Κεφαλονιά: Νίκησε τα ρίχτερ η ιστορική γέφυρα De Bosset, η μεγαλύτερη πέτρινη γέφυρα της Ευρώπης – Δείτε φωτό

2.500 κρητικά πρόβατα ταξιδεύουν… στη Λιβύη!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε