Υγεία

Όταν το μνημονιακό ΕΣΥ «πονά» ασθενείς και γιατρούς! Τι έδειξε μεγάλη έρευνα

Ασθενείς που δεν έχουν χρήματα να πάρουν ούτε τα φάρμακά τους. Γιατροί απογοητευμένοι που θέλουν να φύγουν για το εξωτερικό. Έλληνες δυσαρεστημένοι από ένα σύστημα υγείας που δεν μπορεί πλέον να καλύψει ούτε τις βασικές ανάγκες.

Πρόκειται για τα συμπεράσματα δημοσκόπησης που διενεργήθηκε σε γιατρούς, ασθενείς και συλλόγους ασθενών, για λογαριασμό του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για δείχνουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο την κατάρρευση των υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα του μνημονίου.

Διαβάστε τα αποκαλυπτικά αποτελέσματα στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα