Παρασκευή, 26 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Η καθημερινότητα του Κώστα Καραμανλή και η προεδρία της Δημοκρατίας

Η καθημερινότητα του Κώστα Καραμανλή και η προεδρία της Δημοκρατίας

Σχεδόν πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Κώστας Καραμανλής άφησε το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και τη Ρηγίλλης. Πέντε χρόνια μετά, όπως λένε όσοι τον ζουν, η καθημερινότητά του έχει επιστρέψει στο φυσιολογικό. Ένας από τους λόγους που δε θέλει ούτε να ακούει τα περί… Προέδρου της Δημοκρατίας.

Κάθε μέρα, από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται στο γραφείο του, στην Παναγιή Κυριακού. Διαβάζει τις εφημερίδες και ενημερώνεται από τα sites για να γνωρίζει τα πάντα.

Αν και προτιμά βιβλία ιστορικού και οικονομικού περιεχομένου, τελευταία το ενδιαφέρον του έχουν κερδίσει βιβλία δημοσίου και τραπεζικού ενδιαφέροντος.

Το μεσημέρι θα επιστρέψει στη Ραφήνα και να ασχοληθεί με τα δίδυμα, γράφουν σήμερα Τα Νέα. Τα διαβάζει, τα βοηθάει και συμμετέχει στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες. Άλλωστε, η σύζυγός του, Νατάσα Παζαΐτη εργάζεται πολλές ώρες.

Η προεδρία της Δημοκρατίας

Τα σενάρια που τον θέλουν ως έναν από τους… υποψηφίους για την προεδρία της Δημοκρατίας τον ενοχλούν. Όπως αναφέρει τη δημοσίευμα, δεν ενδιαφέρεται για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας όχι γιατί το περιφρονεί αλλά γιατί δεν του ταιριάζει.

Σύμφωνα με πρόσωπο κοντά τον Κώστα Καραμανλή που επικαλείται η εφημερίδα, η απροθυμία του πρώην πρωθυπουργού για την προεδρία της Δημοκρατίας είχε διευκρινιστεί και στην τελευταία συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά, τον περασμένο Δεκέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί “σήκωσε” τη γειτονιά στο πόδι ο Καραμανλής…

Έρανος για τον Θεόδωρο Πάγκαλο: 1.800€ δεν είναι σύνταξη πείνας αλλά…

Ο Κώστας Καραμανλής δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Παπανδρέου: Εγώ δικαιώθηκα – Εγκληματικές οι ευθύνες Καραμανλή για το Μνημόνιο

Ο Καραμανλής έκοψε τα… κουτσομπολιά για τον ανασχηματισμό

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε