Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Α. Ντινόπουλος: Θα συνεργαστώ ακόμα και με τη Δούρου

Α. Ντινόπουλος: Θα συνεργαστώ ακόμα και με τη Δούρου

“Καθήκον του υπουργού Εσωτερικών είναι να συνεργάζεται, να έχει ανοιχτές τις πόρτες του και ανοιχτό το κινητό του τηλέφωνο, προς όλους τους δημάρχους και περιφερειάρχες. Αυτονόητο είναι ότι αυτό ισχύει και για τη Ρένα Δούρου“, δήλωσε ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Ο νέος υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, τόνισε επίσης: “Ασφαλώς και δεν την ψήφισα (σ.σ την κ. Δούρου) ούτε περίμενα ποτέ να με ψηφίσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ανήκουμε, βέβαια, σε διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις και δεν έχουμε και ίδιες πολιτικές φιλοσοφίες, αλλά οι εντολές του λαού της Αττικής είναι συγκεκριμένες και εγώ, όπως είπα, θα έχω ανοιχτή την πόρτα μου στους περιφερειάρχες όλης της χώρας. Αυτονόητο είναι, λοιπόν, ότι αυτό ισχύει και για την κ. Δούρου, η οποία είναι περιφερειάρχης στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας και θα έχει και αυτή ένα δύσκολο έργο”.

Σε ό,τι αφορά την κατεύθυνση που πρέπει να έχει η κυβέρνηση, ο νέος υπουργός Εσωτερικών σημείωσε: “Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε στροφή προς μία λαϊκότερη πολιτική και να δείξουμε στον κόσμο ότι πήραμε αυτό το μήνυμα των εκλογών. Να καταλάβει ο κόσμος ότι πράγματι κάτι αλλάζει και κατά την άποψή μου αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα αυτής της κυβέρνησης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Α. Ντινόπουλος: είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση – Γκίκας Χαρδούβελης στο υπουργείο Οικονομικών – Βούλτεψη εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Ντινόπουλος στο Εσωτερικών

Αργύρης Ντινόπουλος: Από πολεμικός ανταποκριτής, υπουργός Εσωτερικών

Αγωγή της Ρ.Δούρου κατά του Αργ. Ντινόπουλου και η σκληρή του απάντηση

Άγριο ξέσπασμα Ντινόπουλου κατά Βαρουφάκη: «Μπαρουφάκη είσαι πολιτικάντης»!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε