Παρασκευή, 26 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ο 90χρονος Μπους πηδάει με αλεξίπτωτο (ξανά!)

Ο 90χρονος Μπους πηδάει με αλεξίπτωτο (ξανά!)

Έχουμε συνηθίσει τους πολιτικούς να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους με επίσημα δείπνα με τις οικογένειές τους, όμως ο 90χρονος, πλέον, πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζορτ Μπους ο πρεσβύτερος, αποφάσισε να κάνει για ακόμη μία φορά πτώση με αλεξίπτωτο από τα 6.300 πόδια!

Ο Τζορτζ Μπους, λοιπόν, ήταν δεμένος με έναν πρώην αλεξιπτωτιστή του αμερικάνικου στρατού, ο οποίος μετρά περισσότερες από 10.000 πτώσεις στην καριέρα του.

“Πιστεύω πως με αυτή την πτώση έκανε μία δήλωση”, είπε ο Μάικλ Έλιοτ, πρώην μέλος της ομάδας αλεξιπτωτιστών “Χρυσοί Ιππότες” του αμερικάνικου στρατού, ο οποίος και καθοδηγούσε τον πρώην αμερικανό Πρόεδρο. “Εάν θέλεις να κάνεις κάτι και έχεις το πάθος, τότε πρέπει να το κάνεις”, συμπλήρωσε.
Η στιγμή της πτώσης από το ελικότπερο
Σημειώνεται μάλιστα, πως όλοι οι στενοί συγγενείς του Μπους τον συμβούλευαν να μην κάνει το άλμα, μεταξύ των οποίων ο γιος του Τζορτ Μπους, ο οποίος έχει επίσης διατελέσει θητεία στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου, η σύζυγός του Μπάρμπαρα, αλλά και ο… γιατρός του!
Ο 90χρονος Μπους στους αιθέρες!
Παρόλα αυτά, ο ατρόμητος Μπους δεν άκουσε κανέναν και όπως δήλωσε ο Έλιος, καθόλη τη διάρκεια της πτώσης “ο Μπους μου έδειχνε τον αντίχειρά του για να βεβαιωθώ ότι όλα είναι καλά”.

Η ώρα της πτώσης είχε κρατηθεί κρυφή από όλους στον τουριστικό προορισμό όπου ο Μπους περνάει τα καλοκαίρια του, στο Μέιν των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η στιγμή της προσγείωσης!
Πολλοί είχαν ακούσει τις φήμες πως θα επιχειρήσει το άλμα, όπως είχε κάνει και για τα 75α, 80ά, αλλά και τα 85α γενέθλιά του, όμως μόνο η οικογένειά του γνώριζε την πραγματικότητα.

“Είναι μία υπέροχη μέρα στο Μέιν – στην πραγματικότητα αρκετά καλή για μία πτώση με αλεξίπτωτο”, είχε γράψει στο twitter o Μπους το πρωί της Πέμπτης, όταν και αποκάλυψε πως θα κάνει το άλμα!
Το tweet της... αποκάλυψης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τζ. Μπους: Στα 90 του θα πέσει με αλεξίπτωτο!

Ο Τζορτζ Μπους ζωγραφίζει τον Πούτιν και τη Μέρκελ – Δείτε τα έργα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ

Ο καλλιτέχνης κύριος Τζορτζ Μπους

Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο για τη Μπάρμπαρα Μπους

Τα “μυστικά” του Air Force One και ο “επιδειξίας” Μπους!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε