Σάββατο, 27 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ενώ το Σάββατο 12 Ιουλίου θα συνεδριάσει η κεντρική επιτροπή του κόμματος, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου με στενούς συνεργάτες του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος τούς είπε ότι πριν από το ιδρυτικό συνέδριο της δημοκρατικής παράταξης θα διεξαχθεί και ένα συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Όσον αφορά στο κυβερνητικό σκέλος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από την επιτροπή παρακολούθησης κυβερνητικού έργου να επεξεργαστεί και να εξειδικεύσει τις προτάσεις σχετικά με τα φορολογικά, τις πρόνοιες για απολυμένους από το Δημόσιο ανω των 50 και την αύξηση των δόσεων σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα έχει  συνάντησεις με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, και τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, σε σχόλιο που φέρεται να έκανε για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και τη συνάντηση με τη ΔΕΗ, τόνισε ότι το δήθεν παλλαϊκό μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείτο από συνδικαλιστικά στελέχη, παλαιάς κοπής, απαξιωμένα από τον κόσμο και από πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, πρωτεργάτες των μνημονίων που τώρα κάνουν τους δήθεν αντάρτες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γ. Μηλιός δεν θέλει συνεργασία ούτε με ΠΑΣΟΚ ούτε με Ποτάμι ούτε με ΔΗΜΑΡ

ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ: “Ακόμη ασχολούνται με τη συμφωνία της Βάρκιζας”

Αργεί μία εβδομάδα η μικρή ΔΕΗ – Η νέα συμφωνία και τι προβλέπεται για τους εργαζόμενους και τους επενδυτές

Παρέμβαση από το ΠΑΣΟΚ για τη ΔΕΗ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε