Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Επίθεση Κουβέλη σε στελέχη της ΔΗΜΑΡ

Επίθεση Κουβέλη σε στελέχη της ΔΗΜΑΡ

”Η παραίτησή μου είναι στη διάθεσή σας και την κρίση σας” δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης καταγγέλλοντας ταυτόχρονα πως στελέχη της ΔΗΜΑΡ δεν βοήθησαν στην προεκλογική μάχη.

Τονίζοντας πως η παραίτηση του είναι στη διάθεση του κόμματος ο Φώτης Κουβέλης έκανε την ομιλία του στη διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.
”Εκανα ό,τι περνούσε από το χερι μου για να μη βρεθούμε σε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα που βιώνει ο κοσμος της ΔΗΜΑΡ. Προσωπικά από το βράδυ της Κυριακής των ευρωεκλογών ένιωσα βαριά στους ώμους μου τις ευθύνες της ήττας. Δεν υπέβαλα τότε την παραίτησή μου, όχι γιατί κιότεψα ή για να μεταθέσω σε άλλους το εκλογικό αποτέλεσμα. Αναφέρθηκα στην ανάγκη να λειτουργήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και την υπέβαλα δύο μέρες μετά”.

Στη σκιά της ανεξαρτητοποίησης του Β. Οικονόμου ο Φ. Κουβέλης άφησε σαφέστατες αιχμές κατά στελεχών του κόμματος, για τη στάση τους στις εκλογές.
”Ημασταν ενωμένοι, αλληλέγγυοι; Δώσαμε τη μάχη περα από κομματικές θέσεις; Προφυλάξαμε το κόμμα με τη συλλογικότητά μας;

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε