Σάββατο, 6 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Είπε στον Άδωνι το πρόβλημα υγείας της κι εκείνος τη… σταύρωσε (VIDEO)

Είπε στον Άδωνι το πρόβλημα υγείας της κι εκείνος τη… σταύρωσε (VIDEO)

“Κινδυνεύω να πάθω εγκεφαλικό κάθε στιγμή”, είπε μια απολυμένη γυναίκα με αναπηρία στον Άδωνι Γεωργιάδη. “Ολοι κινδυνεύουμε”, ηταν η απάντηση του Υπουργού Υγείας. Δείτε βίντεο.

Το Γενικό Νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” επισκέφτηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Πάτρα, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.

Οπως διαβάζουμε στο patrastimes, ο κ. Γεωργιάδης επιθεώρησε τα έργα που γίνονται στο οκταώροφο κτίριο του νοσοκομείο και κατόπιν κατευθύνθηκε στην Καρδιολογική Κλινική.

Ωστόσο, ο υπουργός Υγείας, μετα το επεισόδιο νωρίτερα με καρδιοπαθή,  έγινε εκ νέου αποδέκτης παραπόνων και διαμαρτυρίας από αγανακτισμένη πατρινή.

Η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κ. Γεωργιάδη γιατί, όπως είπε, είναι εκπαιδευτικός που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ αντιμετωπίζει προβλήμα υγείας. Η γυναίκα παραπονέθηκε για τη μείωση των ποσοστών αναπηρίας, που παρά τη σοβαρότητα της ασθένειας της, πλέον της αναγνωρίζεται ποσοστό μόνο 45%.

“Κινδυνεύω να πάθω εγκεφαλικό κάθε στιγμή” είπε η γυναίκα στον υπουργό κι εκείνος… τη σταύρωσε ενώ της απάντησε “Ολοι κινδυνεύουμε…”

Στη συνέχεια ο Υπουργός είπε στην απολυμένη γυναίκα πως τα ποσοστά αναπηρίας δεν ειναι είναι δική του αρμοδιότητα αλλά του υπουργού εργασίας, δεσμεύτηκε ωστόσο να τον ενημερώσει…

Δείτε το βίντεο:

“Κύριε υπουργέ, μην κλείσετε το Νοσοκομείο “Θώρακος” γιατί θα πεθάνουμε”

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφτηκε και το Νοσοκομείο “Θώρακος” και κατά την βόλτα του στους διαδρόμους του νοσοκομείο δέχθηκε τα αιτήματα των ασθενών για να μην κλείσει το νοσοκομείο.

Ενας μάλιστα ασθενής απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας του είπε: Κύριε υπουργέ, μην κλείσετε το Νοσοκομείο “Θώρακος” γιατί θα πεθάνουμε.

Η απάντηση του κ. Γεωργιάδη στον ασθενή ήταν “Θα σας αφήσουμε να πεθάνετε;”, αποφεύγοντας να πει ξεκάθαρα για το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης: Παγκόσμιο ρεκόρ ανοησίας ο Τσίπρας (VIDEO)

Φόβοι για παρατράγουδα κατά την επίσκεψη Άδωνι στην Πάτρα – “Δεν φοβάμαι κανέναν” (VIDEO)

Άδωνις για επίσχεση στα διαγνωστικά: “Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές…”! Έρχεται το Plan B

Άδωνις:”Θα αποζημιώνονται τα φάρμακα κατά του καπνίσματος”! Έρχεται η απόλυτη απαγόρευση;

Ο Άδωνις, ο ανασφάλιστος φίλος του και το ΠΕΔΥ

Άδωνις προς Έλληνες φαρμακοβιομηχάνους: ”Σας στηρίζουμε”

Άδωνις: “Έτσι θα εφαρμόσω το πλαφόν στα φάρμακα”! Όλες οι αλλαγές

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε