Πολιτική

Γιατί είναι κάποιοι έξαλλοι με την Μαριλένα Κοππά

Εκνευρισμό προκαλεί σε πολλούς συνυποψηφίους της η Μαριλένα Κοππά εξαιτίας της η δημοσιότητας που απολαμβάνει από την στιγμή που αποφάσισε να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ και να συνεργαστεί με την Δημοκρατική Αριστερά.

Οι μετοχές της κ. Κοππά – μέχρι πρότινος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν υποψήφια ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ – τις τελευταίες μέρες έχουν ανέβει κατακόρυφα με αφορμή τη συνύπαρξη του Γιώργου Παπανδρέου και του Φώτη Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της καθώς φαίνεται να διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στα τεκταινόμενα της κεντροαριστεράς ενόψει των εκλογών του Μαίου και κυρίως ενόψει της “επόμενης μέρας”.

Με πλούσιο έργο κατά τη διάρκεια στης θητείας στην Ευρωβουλή, γενικότερη αποδοχή στο χώρο της κεντροαριστεράς και απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη και την στήριξη τόσο του προέδρου της ΔΗΜΑΡ όσο και του πρώην πρωθυπουργού η κ. Κοππά χτίζει μεθοδικά το δικό της προφίλ, με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα φαβορί της κούρσας εκλογής εκ νέου στο ευρωκοινοβούλιο με τη σημαία της ΔΗΜΑΡ αυτή τη φορά.

Το γεγονός σε συνδυασμό με τις προβλέψεις με βάση τις δημοσκοπήσεις περί εκλογής ενός ευρωβουλευτή, προκαλεί αναταράξεις στους κόλπους του ευρωψηφοδελτίου της ΔΗΜΑΡ καθώς στελέχη ταυτισμένα με την πορεία του κόμματος όπως ο Θόδωρος Μαργαρίτης ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Χατζησωκράτης δεν βλέπουν και με τόσο καλό μάτι την υποψηφιότητα της.

Και αυτό γιατί εκτιμούν ότι οι φιλοπαπανδρεϊκοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ είναι πιθανό στην πλειοψηφία τους να “σταυρώσουν” μονοκούκι την κ. Κοππα στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα προς την Χαριλάου Τρικούπη και όχι μόνο.

Την ώρα μάλιστα που ο κομματικός μηχανισμός της ΔΗΜΑΡ ανά την Ελλάδα δεν προσφέρει εχέγγυα αποτελεσματικής στήριξης των υποψηφίων που προέρχονται από το κόμμα, ενώ παράλληλα είναι διχασμένος για το ρόλο του κόμματος στις πολιτικές εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο εξάψαλμος του Κρεμαστινού στον Παπανδρέου: Τι είναι αυτά που κάνεις;

Οργισμένη ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου για το φλερτ με τη ΔΗΜΑΡ – “Δεν δέχομαι υποδείξεις από όσους ποδηγετούν το ΠΑΣΟΚ”

Βενιζέλος: Παράσιτο της… Ελιάς η ΔΗΜΑΡ!

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Kυριάκος Μητσοτάκης: Νέος εξωδικαστικός μηχανισμός με 6 νέες πρωτοβουλίες που διευρύνουν την περίμετρο και στα εισοδήματα της μεσαίας τάξης
«Σχεδόν 33,5 χιλιάδες δανειολήπτες πέτυχαν ''κούρεμα'' έως 30% στις οφειλές τους και νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή τους έως 26 χρόνια», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου
Κωστής Χατζηδάκης: Θα δώσουμε μέχρι εκεί που αντέχουμε - Το φθινόπωρο έρχεται μείωση άμεσων φόρων
«Δεν ήταν μια καλή στιγμή επικοινωνιακά» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τις δημόσιες τοποθετήσεις υπουργών και βουλευτών της ΝΔ για αυξήσεις και στα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης