Τρίτη, 23 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Μ. Γλέζος σε Α. Σαμαρά: “Αν τολμάς έλα να περπατήσουμε χωρίς αστυνομικούς” – ΒΙΝΤΕΟ

Μ. Γλέζος σε Α. Σαμαρά: “Αν τολμάς έλα να περπατήσουμε χωρίς αστυνομικούς” – ΒΙΝΤΕΟ

Μία πρόκληση προς τον Αντώνη Σαμαρά απηύθυνε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος από τη Λαμία όπου βρέθηκε και μίλησε, λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Όπως αναφέρει το lamiareport. ο Μανώλης Γλέζος στη συγκέντρωσή του τον προκάλεσε λέγοντας συγκεκριμένα: “Άσε τα λόγια τα μεγάλα και αν τολμάς έλα να περπατήσουμε δυο μας στην πόλη. Ανάμεσα στον κόσμο, αλλά χωρίς τη συνοδεία αστυνομικών. Το τολμάς;”.

Μάλιστα, ο κ. Γλέζος αναφερόμενος και στην επίσκεψη του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά στη Λαμία τόνισε με νόημα: “τι φοβηθήκατε κ. Σαμαρά και δεν περπατήσατε στο κέντρο της πόλης παρά κρυφτήκατε”. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η ομιλία του Μανώλη Γλέζου ξεκίνησε με στίχους από ένα αντάρτικο τραγούδι: “Κάθε χωριό και φλάμπουρο κάθε κλαδί και κλέφτης» και ζήτησε να γίνει «Κάθε κλαδί και μαχητής κάθε κλαδί και ψήφος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάλος από την σεξιστική επίθεση Πάγκαλου κατά Δούρου και την υβριστική κατά Γλέζου – ΠΑΣΟΚ: Ο Πάγκαλος έγινε χορηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Βαβέλ ο ΣΥΡΙΖΑ – Αύξηση του κατώτατου μισθού σε όλους λέει ο Α. Μητρόπουλος

Ξεπέρασε και τον εαυτό του ο Θόδωρος Πάγκαλος – “Η Δούρου νομίζει ότι είναι ωραία – Να βγάλει αφίσες με μαγιό” – “Νούμερο” ο Μανώλης Γλέζος 

Πολιτικός σάλος από τις δηλώσεις Γλέζου στο Newsit

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε