Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Ο Τσίπρας στη Μόσχα – Έφυγε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών

Ο Τσίπρας στη Μόσχα – Έφυγε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται από σήμερα έως την Τρίτη την Μόσχα, από όπου λείπει όμως ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σ. Λαβρόφ που τον κάλεσε.

Επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεαι από σήμερα έως την Τρίτη την Μόσχα όπου θα έχει σημαντικές επαφές με αξιωματούχους της Ρωσικής κυβέρνησης και της Δούμα, όχι όμως με τον υπουργό Εξωτερικών κ. Λαβρόφ, ο οποίος φέρεται να απηύθυνε και την πρόσκληση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης..

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από τον Δ’ Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και συντονιστή Επιτροπής Προγράμματος Γιάννη Δραγασάκη, την βουλευτή και συντονίστρια εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής Νάντια Βαλαβάνη, τον συντονιστή εκ μέρους της Πολιτικής Γραμματείας για θέματα Εξωτερικής Πολιτική Κώστα Ήσυχο, τον διευθυντή του Γραφείου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά και τον καθηγητή Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και πρόεδρο της πρωτοβουλίας «ΠΡΑΤΤΩ» Νίκο Κοτζιά.

Διαβάστε επίσης:

Από το Βερολίνο ο Τσίπρας ζήτησε διαγραφή σημαντικού μέρους του χρέους

Δεν άφηναν τον Σαμαρά να φύγει από την Τρίπολη – ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε