Δευτέρα, 7 Οκτ.
19oC Αθήνα

Οι πολίτες δίνουν ό,τι μπορούν!

Οι πολίτες δίνουν ό,τι μπορούν!

Οι κάλπες άνοιξαν και το κάθε κόμμα ερμήνευσε το «μήνυμα» κατά το συμφέρον του. Την ίδια ώρα όμως, που τα μεγαλο-στελέχη των κομμάτων εκφράζουν την ευχαρίστησή τους για τη στήριξη των πολιτών, κάποιοι από αυτούς τους πολίτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην καθημερινή διαβίωσή τους.

Και δυστυχώς, όπως φαίνεται, οι προσφορές συνεχώς μειώνονται, καθώς κάποιοι από αυτούς που πρόσφεραν, αντιμετωπίζουν πλέον κι αυτοί τα ίδια προβλήματα στην καθημερινότητά τους.

Η προσπάθεια του ΣΚΑΪ με τίτλο «Όλοι μαζί μπορούμε» ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2011 και σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδος και με την υποστήριξη των Super Markets όλης της χώρας, έως σήμερα έχουν συγκεντρωθεί 3.220.000 κιλά τροφίμων για την ενίσχυση των συσσιτίων της Εκκλησίας, ενώ παράλληλα δίνονται και πακέτα αγάπης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ωστόσο, όπως φαίνεται από τους αριθμούς, τον τελευταίο χρόνο η προσφορά όλο και μειώνεται, όχι γιατί οι πολίτες αδιαφορούν, αλλά γιατί οι περισσότεροι τα βγάζουν πλέον δύσκολα.

Πάντως, είναι συγκινητικά πολλά από αυτά που συμβαίνουν στα συνεργαζόμενα με την εκστρατεία σούπερ μάρκετ, με πολίτες να προσφέρουν από τα λιγοστά προϊόντα που μπορούν και αγοράζουν για αυτούς που δεν μπορούν να αγοράσουν τίποτα για τη διαβίωσή τους. Αν μη τι άλλο, η εκστρατεία «Όλοι μαζί μπορούμε» δίνει ένα αληθινό μήνυμα στήριξης και αλληλοβοήθειας!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε