Κυριακή, 21 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Πάμε λουκέτο Live: Σοκ, τραυματίστηκε ο Μάριος Σέργιος και δεν πάει Βραζιλία!

Πάμε λουκέτο Live: Σοκ, τραυματίστηκε ο Μάριος Σέργιος και δεν πάει Βραζιλία!

Βαρύτατο πλήγμα για την εθνική ομάδα, αφού τραυματίστηκε στη σημερινή πρωινή προπόνηση ο Μάριος Σέργιος και κατά πάσα πιθανότητα δεν πάει στη Βραζιλία, προκαλώντας ζαλάδα, πονοκέφαλο και ίλιγγο στον Σάντος, που χάνει το κρυφό χαρτί του για το Μουντιάλ.

Ο Μάριος Σέργιος πήγε να κάνει ταχύτητες και έπαθε:

– Κράμπα
– Θλάση ινών
– Διάταση του έσω και εξω συνδέσμου στα δύο πόδια
– Μηνίσκο
– Κάταγμα περόνης

Ο γιατρός της Εθνικής δήλωσε ότι τόσους τραυματισμούς μαζεμένους πρώτη φορά βλέπει και σχεδόν απέκλεισε οι παίκτης της ΑΠΕ Αντίρριο να πάει στο Ρίο.

Πριν τραυματιστεί ο Μάριος Σέργιος έδειξε ένα μέρος από τα προσόντα του. Είναι ταχύτερος από τον Κατσουράνη, κάνει βουτιές καλύτερες από τον Καραγκούνη, είναι καλύτερος από τον Χαριστέα στο μπουζούκι και του έγινε αμέσως πρόταση από τη ΝΔ να πάρει τη θέση του Ζαγοράκη για την Ευρωβουλή.

Η ξαφνική εμφάνιση του Μάριο Σέργιος είχε προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στις αντίπαλούς μας στο Μουντιάλ. Κολομβία, Ιαπωνία και Ακτή Ελαφαντοστούν που έδιναν μέχρι ένα εκατομμύριο ευρώ για να βρουν βίντεο έστω και από ένα αγώνα του.

Στο εσωτερικό επίπεδο τον παίκτη που ταρακούνησε το ποδόσφαιρό μας , τον απέκτησε κιόλας ο Ολυμπιακός και τον έδωσε αμέσως δανεικό σε Εργοτέλη, Αρη, Πλατανιά, Πανιώνιο και Παναθηναικό.

Ο Μάριος Σέργιος παρουσιάζει κάποια βελτίωση από τον απρόσμενο τραυματισμό του αφού αποκαταστάθηκε η κράμπα. Παραμένουν όμως τα εξής:
– Θλάση ινών
– Διάταση του έσω και εξω συνδέσμου στα δύο πόδια
– Μηνίσκος
– Κάταγμα περόνης
– Συν εξάρθρωση ομωπλάτης που διαπιστώθηκε την τελευταία στιγμή , κρυολόγημα και ποδάγρα.

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε