Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Σφάζονται στην 17Ν! Κουφοντίνας: Ο Γιωτόπουλος υπαγόρευσε την επιστολή Τζωρτζάτου

Σφάζονται στην 17Ν! Κουφοντίνας: Ο Γιωτόπουλος υπαγόρευσε την επιστολή Τζωρτζάτου

‘Αναψε τα αίματα στο εσωτερικό της 17Ν η επιστολή που έστειλε προ ημερών ο Βασίλης Τζωρτζάτος και έκανε λόγο για κατάντια της 17Ν. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας αντέδρασε έντονα και έστειλε επιστολή στην εφημερίδα των συντακτών. Σε αυτήν μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει υποβολέα της επιστολής Τζωρτζάτου τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο.

Τίτλος της επιστολής Κουφοντίνα: «Η τραγική αλήθεια για τον Υποβολέα». 

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα ο Δημήτρης Κουφοντίνας μιλάει για «το γνωστό δίδυμο» που «ανέλαβε υπηρεσία» σε «πλήρη συνεργασία με τον εχθρό» κι έγινε «ο καλύτερος σύμμαχος της επιχείρησης «ευτελισμός 17Ν»», αλλά και για «δειλούς και ποταπούς που πρόδωσαν ιδέες αλλά και την προσωπική τους ιστορία».

O Κουφοντίνας, υποστηρίζει επίσης ότι στόχος του Τζωρτζάτου και του Γιωτόπουλου είναι το βιβλίο που εξέδωσε πρόσφατα.

«Ίδιος ο στόχος, ανομολόγητος όμως εδώ, το βιβλίο. Ίδια η τακτική: τα μέλη της 17Ν είναι ληστές και δολοφόνοι, κυνικοί και ιδιοτελείς. (…). Τα ΜΜΕ αποδέχθηκαν με άκρατη αγαλλίαση το δώρο του Υποβολέα (με υπογραφή Β. Τζ). Οργίασαν κατά της 17Ν πατώντας στην υποτιθέμενη «γνώση από τα μέσα» που τους προσφέρθηκε πρόθυμα. Η επιχείρηση «ευτελισμός της 17Ν» δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο σύμμαχο από τον Υποβολέα», λέει μεταξύ άλλων στην επιστολή του.

Λέει σε άλλο σημείο: «…αν παραμερίσουμε τα δυσώδη εμέσματα εκείνο που μένει είναι μια δειλή, απεγνωσμένη προσπάθεια να μην αντιμετωπιστεί η αλήθεια, η ευθύνη της οργάνωσης και του κέντρου της».

Ο Κουφοντίνας υποστηρίζει επίσης ότι η εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν ήταν «δοκιμασία της φωτιάς για το εσωτερικό μέταλλο του καθένα. Πολλοί έσπασαν» και αποκαλεί τον Τζωρτζάτο καταδότη και ποταπό γράφοντας: «υπέγραψε δήλωση μετανοίας και αποκήρυξης της 17Ν. Το στίγμα του καταδότη θα τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή».

Το ίδιο αποκαλεί και τον Γιωτόπουλο και τονίζει: «…δώδεκα χρόνια τώρα η πνευματική παραγωγή του Υποβολέα εξαντλείται στο πώς θα πλήξει τη 17Ν. Φτάνει πια!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τζωρτζάτος από Κορυδαλλό: Έτσι σκοτώθηκε ο Θάνος Αξαρλιάν

DNA του Χριστόδουλου Ξηρού στη βόμβα που εστάλη στο Α.Τ. Ιτέας – Ταυτοποιήθηκε με υλικό από το αυτοκίνητο διαφυγής του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική! Ο Χ. Ξηρός έχει ήδη επιλέξει το στόχο του χτυπήματος – Σε ποιά άτομα έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας

Ο Χριστόδουλος Ξηρός σε ρόλο “αντιμνημονιακού Oσάμα” – Η Αντιτρομοκρατική βλέπει συνεργασία με Πυρήνες για την επιστολή

Το μέλος της 17Ν Κ. Τέλιος ήθελε να ξαναδιδάξει σε σχολείο – Όχι από το ΣτΕ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε