Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Το πάρτι της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ με… απρόσμενο καλεσμένο τον Ευάγγελο Βενιζέλο

Το πάρτι της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ με… απρόσμενο καλεσμένο τον Ευάγγελο Βενιζέλο

Στο γνώριμο στέκι του, το εστιατόριο στο Πάρκο της Ελευθερίας βρέθηκε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη μαγνητοσκόπηση της συνέντευξης του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Στον ίδιο χώρο είχε προσκαλέσει για ένα χαλαρό ποτό φίλους και ψηφοφόρους η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ελιάς, Αφροδίτη Αλ Σαλέχ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνομίλησε με πολλούς εκ των παρισταμένων εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Με χαλαρή διάθεση και με στόχο να ευχαριστήσει φίλους, γνωστούς και ψηφοφόρους για τη στήριξη, που της παρείχαν καθ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας, η υποψηφία ευρωβουλευτής της Ελιάς, Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, διοργάνωσε χθες βράδυ στο Πάρκο της Ελευθερίας μία βραδιά, μακριά από εκλογικές σκοπιμότητες και αναλύσεις.

Η προσέλευση, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν ιδιαιτέρως μεγάλη, ωστόσο, τις εντυπώσεις έκλεψε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος έφθασε στον ίδιο χώρο για να δειπνήσει με φίλους και στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων ο συνταγματολόγος, Μπάμπης Ανθόπουλος, ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης και ο γραμματέας του τομέα ανθρωπίνων δικαιωμάτων του κόμματος, Βασίλης Χρονόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Βενιζέλος ήταν ευδιάθετος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κυρία Αλ Σαλέχ και συνομίλησε με αρκετούς εκ των παρισταμένων, διατυπώνοντας την αισιοδοξία του για την τελική έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης.

Σε όσους του ζητούσαν “προγνωστικά” για το τελικό σκορ της Ελιάς, ο κύριος Βενιζέλος αρκείτο να δηλώσει πως έχει πολύ μεγάλη σημασία η κινητοποίηση όλων έως και τις 7 το βράδυ της Κυριακής, ώστε να κρατηθεί όρθια, όπως έλεγε χαρακτηριστικά η οικογένεια της Δημοκρατικής παράταξης μέσω της μεγαλύτερης δυνατής συσπείρωσης της εκλογικής της βάσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλη δημοσκόπηση GPO – Newsit – ΣΥΡΙΖΑ 23,2% – ΝΔ 22,2% – Τρίτη η Χρυσή Αυγή με 8,5% – Στα ίδια ΕΛΙΑ και Ποτάμι με 7% – Χαμηλά η ΔΗΜΑΡ

“Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει, ο Σαμαράς θα κάνει εκλογές”

Η γυναίκα που αποθέωσε τον Στουρνάρα έξω από το Μαξίμου

Βενιζέλος: Επικίνδυνο το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή

Τ. Θεοδωρικάκος: Θεωρώ απίθανο την Κυριακή το άθροισμα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να είναι μικρότερο του ΣΥΡΙΖΑ

Οι “Χρυσές” ψήφοι! – Στο κατόπι των “παραπλανημένων” ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε