Πέμπτη, 4 Ιουλ.
23oC Αθήνα

Τραντάζεται συθέμελα η ΔΗΜΑΡ μετά το εκλογικό βατερλό

Τραντάζεται συθέμελα η ΔΗΜΑΡ μετά το εκλογικό βατερλό

 Τα αποτελέσματα της ΔΗΜΑΡ για τις ευρωεκλογές αναμένεται να προκαλέσει σοβαρούς κραδασμούς στο κόμμα αν όχι και διάλυση σύμφωνα με φωνές ακόμα και στο εσωτερικό του κόμματος.

Το κόμμα του Φώτη Κουβέλη καταποντίστηκε με το ποσοστό της κοντά στο 1,2% ξεπερνώντας ακόμα και τα χειρότερα προγνωστικά, κάτι που σημαίνει πως τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ θα είναι καταιγιστικές. 

Από την πρώτη ώρα που έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα στελέχη του κόμματος εμφανίστηκαν απογοητευμένοι από τα ποσοστά, αλλά και έξαλλοι με τις τακτικές του Φώτη Κουβέλη. 

Ο κ. Ψαριανός μιλώντας στο Mega δήλωσε πως με αυτά τα ποσοστά καταδεικνύεται περίτρανα η πλήρης αποδοκιμασία της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ και υπογραμμίζοντας πως οι ηγετικές ομάδες των κομμάτων πιστώνονται και τις νίκες και τις ήττες. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρώην γραμματέας του κόμματος, Σπύρος Λυκούδης ο οποίος σημείωσε πως θα πρέπει να αναγνωρίσουν με γενναιότητα ότι απέτυχαν παταγωγώς οι επιλογές του τελευταίου χρόνου, ενώ σημείωσε πως “έχουμε σαράντα χρόνια να δούμε μια τέτοια υποχώρηση της ανανεωτικής Αριστέρας”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δημοτικές εκλογές: Πρώτος ο Καμίνης στον δήμο της Αθήνας

Αποτελέσματα εκλογών Αττικής: Νίκη Δούρου με οριακό προβάδισμα

Εκλογές 2014 – Τσίπρας: Σας τα έλεγα για τα καλύτερα γκολ… (video)

Τα αποτελέσματα των εκλογών! Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ και ποσοστά εξελίξεων στα μικρά κόμματα – Ποιος κερδίζει τις περιφέρειες και τους δήμους

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε