Κυριακή, 7 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Βαβέλ ο ΣΥΡΙΖΑ – Αύξηση του κατώτατου μισθού σε όλους λέει ο Α. Μητρόπουλος

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μετά τον εσωτερικό δανεισμό του Μ. Γλέζου. Μετά το δεν μπορούμε να αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό του Γ. Σταθάκη. Η … ρελάνς Μητρόπουλου για αυξήσεις μισθών σε όλους!

Το… ατύχημα που φοβάται ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές, τη φράση ή την άποψη κάποιου στελέχους που θα προκαλέσει αλγεινή εντύπωση στο εκλογικό σώμα και θα αλλάξει τα δημοσκοπικά δεδομένα και τον διαφαινόμενο αέρα νίκης στις εκλογές, μάλλον δεν θα το αποφύγει, αν δεν έχει ήδη συμβεί.
Μέσα σε μόλις 8 ημέρες, απ’ τις Δηλώσεις Γλέζου στο Newsit για εσωτερικό δανεισμό και το όριο εισοδήματος στις 30.000 με 40.000, μέχρι τις δηλώσεις Σταθάκη για αδυναμία επαναφοράς του κατώτατου μισθού στα προ κρίσης επίπεδα όπως είναι η βασική υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως τα στελέχη πρώτης γραμμής του κόμματος… κάνουν τα πάντα για να προκαλέσουν το… ατύχημα.
Αμέσως άλλα στελέχη προσπαθούν να ανασκευάσουν τις δηλώσεις για να αμβλύνουν τις εντυπώσεις που δημιουργούνται, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται ότι φτάνουμε στο αντίθετο άκρο.
Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ ο Α. Μητρόπουλος όχι απλά διέψευσε τον Γ. Σταθάκη, αλλά στο … στιλ “άντε γεια” της σχετικής ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ που στρεφόταν κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου μιλά για αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, τονίζοντας ότι η κεντρική γραμμή εκπονείται από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:
Προεκλογικός χαμός με τον κατώτατο μισθό μετά τη “βόμβα” Σταθάκη – ΣΥΡΙΖΑ σε Ν.Δ.: “Άντε γεια”

Πολιτικός σάλος από τις δηλώσεις Γλέζου στο Newsit

Βόμβα από τον Γ.Σταθάκη του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα επαναδιαπραγματευτούμε το Μνημόνιο αλλά τη δανειακή σύμβαση

Νέα “βόμβα” Σταθάκη: Θα αμφισβητήσουμε την κυβέρνηση μόνο αν…

Γ. Σταθάκης ΣΥΡΙΖΑ: Να μην βγούμε στις αγορές

Σταθάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δεσμεύεται ότι θα καταργήσει την έκτακτη εισφορά

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε