Τετάρτη, 24 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Βενιζέλος: “Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι τσόντα κανενός”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε επικοινωνιακή καταιγίδα εξελίσσονται οι δημόσιες παρεμβάσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, 20 ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές – με προφανή στόχο τη συσπείρωση της εκλογικής βάσης του ΠΑΣΟΚ και την ανακοπή της αιμορραγίας του κόμματος προς όμορους και μη πολιτικούς σχηματισμούς, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επιστρατεύει ολοένα και συχνότερα το χαρτί της κυβερνητικής σταθερότητας.

Αγώνα δρόμου για να συγκρατήσει όσες περισσότερες πολιτικές δυνάμεις μπορεί και να μην έχει πρόωρο όσο και άδοξο τέλος το πολιτικό εγχείρημα της Ελιάς έχει επιδοθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που προειδοποιεί ολοένα και με εντονότερο τρόπο ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο από κανένα παίκτη του εγχώριου πολιτικού σκηνικού.

“Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε τσόντα, ούτε ουρά και δεν πάει να αθροίσει τα ποσοστά” διεμήνυσε ο κύριος Βενιζέλος μετά τη συνάντηση του με εκπροσώπους του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου. Στο εσωτερικό του κόμματος, υπάρχει ζωηρή συζήτηση για τη στάση, που πρέπει να τηρήσει το ΠΑΣΟΚ και ως κυβερνητικός εταίρος σε τυχόν αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα την 25η Μαίου.

Ο κύριος Βενιζέλος δεν παρέλειψε, επίσης, να επικαιροποιήσει και το κατά αυτόν διακύβευμα των επικείμενων Ευρωεκλογών, επισημαίνοντας ότι το στοίχημα των εκλογών είναι κατά βάθος η κυβερνητική σταθερότητα και ο προσανατολισμός τώρα που βγαίνουμε από την κρίση. Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εκτίμησε ότι “θα ήταν κρίμα να διασαλευθεί αυτός ο προσανατολισμό για λόγους πολιτικούς”.

Τέλος, εξέφρασε και τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι δεν είναι δίκαιο και λογικό κάποιοι να χρεώνονται ένα κόστος και να μην πιστώνονται, αυτά που δικαιούνται να πιστωθούν τώρα που βγαίνουμε από την κρίση.

Διαβάστε επίσης

Βενιζέλος: Μακροπρόθεσμα βιώσιμη η Ελλάδα

 

Εκλογές 2014: Στα χαρακώματα της Ελιάς

 

Άδειασμα Βενιζέλου σε Παπανδρέου: Αν ήμουν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το ’07 όλα θα ήταν διαφορετικά! «Δε γινόταν να μην “κουρευτούν” οι μικροομολογιούχοι»

 

Βενιζέλος: “Κλαίνε και οδύρονται στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή βγαίνουμε από την κρίση”

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε