Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Βόλος: ”Δεν αισθάνομαι Ρουβάς είμαι ένας από εσάς” – Το μήνυμα του Αχιλλέα Μπέου μετά τη νίκη του στις εκλογές (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από e-volos.gr
ΦΩΤΟ από e-volos.gr

O Αχιλλέας Μπέος είναι εδώ και λίγες ώρες ο νέος δήμαρχος της πόλης – Αποθεώθηκε από οπαδούς του και ο ίδιος παρέμεινε μπροστά από το μικρόφωνο για 12 λεπτά…

Ο Αχιλλέας Μπέος που είχε γίνει φαβορί μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, κατάφερε να κερδίσει με ποσοστό 53,13% τον αντίπαλό του Πατσιαντά Μαργαρίτη που έλαβε 46,87%.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως νέος Δημάρχος Βόλου, ο κ. Αχίλεας Μπέος, αφού πρώτα ευχαρίστησε το συγκεντρωμένο πλήθος και την πλειοψηφία του Βολιώτικου λαού, απάντησε σε προηγούμενες δηλώσεις του ανθυποψηφίου του Μαργαρίτη Πατσιαντά και υποσχέθηκε να μην παραλάβει τίποτα, αν δεν γίνει έλεγχος, αφού, όπως σημείωσε, ο λυσσαλέος πόλεμος που έγινε εναντίον του «δείχνει ότι κάτι κρύβουν και φοβούνται».

Όπως θα δείτε στο βίντεο του e-volos.gr, οι οπαδοί του δεν σταματούσαν να φωνάζουν συνθήματα και στο 2ο λεπτό του βίντεο τον ακούμε να λέει: ”Δεν αισθάνομαι Ρουβάς, είμαι ένας από εσάς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Θεσσαλονίκη: Ο λάτιν χορός του Γιάννη Μπουτάρη με τη σύντροφό του – Δείτε τα βίντεο από τα επινίκεια!

Ηλεία: Μετανάστης από τη Συρία ο νέος δήμαρχος στη Νέα Μανωλάδα – Ποιος είναι Ναμπίλ Μοράντ που έκανε τη μεγάλη έκπληξη!


Κρήτη: Δήμαρχος για μία ψήφο στα Ανώγεια – Το απόλυτο ντέρμπι των εκλογών (Φωτό)!


Μύκονος: Ο νεότερος δήμαρχος που κέρδισε στις εκλογές – Ο δικηγόρος που ανέτρεψε τα προγνωστικά!

Στερεά Ελλάδα: Η αφιέρωση του Κώστα Μπακογιάννη μετά τη νίκη του στις εκλογές – Οι ανατροπές στους δήμους (Βίντεο)!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε