Σάββατο, 6 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Χρυσή Αυγή: “Οι Έλληνες εθνικιστές δεν λυγίζουν από τις δολοφονικές επιθέσεις”

Φωτό - Χρυσή Αυγή
Φωτό - Χρυσή Αυγή

Ανακοίνωση έβγαλε η Χρυσή Αυγή, για τα γεγονότα του Αμαρουσίου, κάνοντας λόγο για “δολοφονική επίθεση” κατά υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως “την δολοφονική επίθεση παρακρατικών κουκουλοφόρων δέχτηκε ομάδα υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής που «τόλμησε» να μεταλαμπαδεύσει τις θέσεις μας για την τοπική αυτοδιοίκηση στην Λαϊκή Αγορά του Αμαρουσίου. Ένοπλη ομάδα 50 παρακρατικών με κράνη, κουκούλες, ρόπαλα και άλλα φονικά εργαλεία, έχοντας σαφείς προθέσεις ανθρωποκτονίας, εισέβαλλαν στην Λαϊκή Αγορά και επιτέθηκαν σε γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους”.

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για τρεις σοβαρά τραυματισμένους, ενώ αναφέρεται πως “το μοιραίο απεφεύχθη με την παρέμβαση εργαζομένων στην Λαϊκή Αγορά και απλών πολιτών”.

Στη συνέχεια καυτηριάζεται το γεγονός πως δεν έγινε καμία σύλληψη, με την ελληνική αστυνομία να χαρακτηρίζεται “για άλλη μια φορά απούσα”, ενώ η το κείμενο καταλήγει ως εξής: “Είναι σαφές ότι οι αλήτες της παρακρατικής αριστεράς, προσπαθώντας να στηρίξουν την συγκυβέρνηση του μνημονίου, επιχειρούν την φίμωση των μοναδικών πολιτικών αντιπάλων της κλεπτοκρατίας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριο ξύλο αντιεξουσιαστών – χρυσαυγιτών στο Μαρούσι – Δύο τραυματίες χτυπημένοι από ρόπαλα

Εύβοια: Προεκλογική συγκέντρωση με δωρεάν διανομή τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή – Δείτε φωτό και βίντεο!

Έταζαν λαγούς με πετραχείλια στη Χρυσή Αυγή – Αποκαλυπτικές απολογίες: Με ανάγκαζαν να φοράω τη μαύρη μπλούζα για να πάρω φαγητό

Συμπλοκή Χρυσαυγιτών με αντιεξουσιαστές σε τσιπουράδικο στο κέντρο των Ιωαννίνων

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε