Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Ρ. Μακρή: θα κάνω μηνύσεις και σε βουλευτές

Ρ. Μακρή: θα κάνω μηνύσεις και σε βουλευτές

Ακάθεκτη συνεχίζει η Ραχήλ Μακρή παρά το σάλο για τις μηνύσεις κατά δημοσιογράφων και εκδοτών. Μάλιστα όπως λέει θα κινηθεί και κατά βουλευτών που την έθιξαν

“Θα συνεχίσω μέχρι τέλους” λέει η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. παρά τις αντιδράσεις και δηλώνει πως δεν μετανιώνει για την κίνησή της να μηνύσει τους δημοσιογράφους Δέσποινα Κονταράκη και Γιώργο Κουβαρά, όπως και τον εκδότη της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος Αλέξη Σκαναβή, αλλά και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη και τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε στις αγωγές της θα συμπεριλάβει και συναδέλφους της βουλευτές, όπως η Φωτεινή Πιπιλή, δηλώνοντας μάλιστα πως στοχοποιείται με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή της, αυτός, είπε, ήταν και ο λόγος για τον οποίο κατέφυγε στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη.

Όπως η ίδια μάλιστα λέει επικαλούνται μια ατάκα την οποία δεν μπορούν να αποδείξουν ότι είπε καθώς δεν έχει καταγραφεί στα πρακτικά.

Κάπως έτσι χθες συνελήφθη η δημοσιογράφος του Ελεύθερου Τύπου Δέσποινα Κονταράκη η οποία όμως λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερη, ωστόσο οι εξελίξεις αυτές και ειδικά η σύλληψη της δημοσιογράφου έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων καθώς θεωρείται αδιανόητο να ζητείται η δίωξη εκπροσώπων του Τύπου μόνο και μόνο γιατί εξέφρασαν την άποψή τους.

Διαβάστε επίσης:
Σάλος από τις μηνύσεις της Ρ. Μακρή – Τι λέει η δημοσιογράφος που συνελήφθη

Συλλήψεις δημοσιογράφων μετά από μήνυση της Ραχήλ Μακρή

 

Επίθεση Τατσόπουλου στη Ραχήλ Μακρή – Τι έγραψε στο facebook

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε