Δευτέρα, 8 Ιουλ.
27oC Αθήνα

“Οψιμος αντιμνημονιακός” ο Α. Τζιτζικώστας σύμφωνα με τον Γ. Ιωαννίδη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Επίθεση εναντίον του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα εξαπέλυσε ο επίσης υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Ιωαννίδης, οποίος τον αποκάλεσε “όψιμο αντιμνημονιακό”.

“Λυπάμαι πραγματικά γιατί ο συνήθως λαλίστατος Α. Τζιτζικώστας δεν βρήκε να πει ούτε μία λέξη για την ιστορική έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, που είναι επιτυχία του λαού μας. Είναι πραγματικά να απορεί κανείς! Η πατρίδα μας πέτυχε έναν δύσκολο στόχο, όλος ο πλανήτης μας συγχαίρει, οι εφημερίδες όλου του κόσμου μιλούν για τεράστια επιτυχία της Ελλάδας και κάποιοι όψιμοι αντιμνημονιακοί σιωπούν με ενοχή”, δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης και πρόσθεσε:
“Δυστυχώς, αυτή είναι ακόμη μία απόδειξη για το πώς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος επιβάλουν πολιτική ατζέντα στον απερχόμενο περιφερειάρχη, ο οποίος δεν είχε το σθένος να δώσει τα δικαιολογημένα εύσημα σε μία κυβέρνηση που κατάφερε κάτι σημαντικό”.

Τζιτζικώστας: : “Δεν είμαι σε κανένα πλάνο κανενός κόμματος”

“Δεν είμαι κανένα πλάνο κανενός κόμματος, δεν παίρνουμε γραμμή από κανέναν”, δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, με την παράταξη “Αλληλεγγύη”, Απόστολος Τζιτζικώστας, απαντώντας, έτσι και στην υποψήφια περιφερειάρχη Δέσποινα Χαραλαμπίδου, με την παράταξη “Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα”, που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε πει νωρίτερα ότι ο κ. Τζιτζικώστας είναι το “σχέδιο β΄” της Νέας Δημοκρατίας.

“Δεν μπήκαμε και δεν πρόκειται να μπούμε σε διαπραγματεύσεις, δεν δεχόμαστε όρους και προϋποθέσεις από κανένα πρόσωπο, κανένα κόμμα, δεν κάνουμε συμφωνίες με κανέναν, ούτε για πρόσωπα, ούτε για θέσεις, ούτε για πολιτικές θέσεις”, επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας. Παράλληλα επέμεινε ότι η παράταξη είναι ανεξάρτητη με καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, η οποία λειτουργεί χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς και θέλει να ενώσει και όχι να διαχωρίσει.

Ο κ. Τζιτζικώστας παρουσίασε τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους, λέγοντας ότι αποτελούν μια “δυνατή ομάδα” χρήσιμη για την κοινωνία.

Διαβάστε ακόμα:

Παραδίδεται τη Μ. Τετάρτη ο νέος δρόμος Ναύπλιο- Λυγουριό

Σε απόγνωση 50.000 μηχανικοί με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το ασφαλιστικό τους ταμείο – Τι ζητάει το ΤΕΕ Κ. Μακεδονίας

Μύκονος: Συγκλονίζει ο θάνατος της νεαρής Μαρίας παραμονές του Πάσχα – Το νησί ντύθηκε στα μαύρα!

Ξάνθη: Η σκληρή εικόνα με τα δύο ανήλικα παιδάκια που κάνει το γύρο των social media – Δείτε φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε