Πολιτική

KKE: Επιβεβαιώθηκαν οι στενές σχέσεις της ΧΑ με τον κρατικό μηχανισμό

Επιβεβαιώθηκε ότι η Χρυσή Αυγή έχει στενές σχέσεις με τον κρατικό μηχανισμό και με στελέχη του αστικού πολιτικού συστήματος, δήλωσε ο Σπύρος Χαλβατζής.

«Επιβεβαιώθηκε -και με την περίπτωση Μπαλτάκου- η θέση του ΚΚΕ ότι η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή έχει στενές σχέσεις με τον κρατικό μηχανισμό, με στελέχη του αστικού πολιτικού συστήματος και του κράτους» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής, μετά τους ισχυρισμούς του Ηλία Κασιδιάρη περί συνομιλίας τού πρωθυπουργού με δικαστικό λειτουργό.

«Ο αντικομουνισμός και ο φασισμός πάνε χέρι-χέρι» είπε ο κ. Χαλβατζής κάνοντας λόγο για «μεγάλες πολιτικές ευθύνες της συγκυβέρνησης, που είχε γενικό γραμματέα έναν γνωστό πατενταρισμένο αντικομουνιστή, έναν συνομιλητή της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ χαρακτήρισε επικίνδυνη τη στάση ορισμένων κομμάτων, δημοσιογράφων, διαφόρων παραγόντων, που, είτε από καιροσκοπισμό και επιδιώξεις ψηφοθηρίας, είτε εξαιτίας συγγενειών με τον χώρο της ΧΑ, ή γιατί δεν θέλουν να «καεί» η ΧΑ, μιλάνε για «σκευωρίες» και για «αθώους» αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να γίνει η δίωξη για τις εγκληματικές πράξεις της ΧΑ.

Είπε, επίσης, ότι η ναζιστική εγκληματική δραστηριότητα της ΧΑ δεν αντιμετωπίζεται μόνο με νομικά μέτρα και με δικαστήρια, αλλά πρέπει να γίνει υπόθεση του οργανωμένου εργατικού λαϊκού κινήματος η πολιτική απομόνωσή της.

Διαβάστε

Βρώμικο παιχνίδι της Χρυσής Αυγής με υπαινιγμούς – Καταγγέλλουν πως έχουν συνομιλίες του Σαμαρά με δικαστικό, αλλά χωρίς να δίνουν στοιχεία

Σαμαράς: «Δεν θα επιτρέψω πότε, σε καμιά εγκληματική οργάνωση, να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής μας ζωής» –

Θεσσαλονίκη: ”Δεν θα απευθυνθώ στους οπαδούς της Χρυσής Αυγής ούτε για χάρη της δημαρχίας” – Βίντεο!

Παίζει το ΠΑΣΟΚ με τις εκλογές και τα νεύρα όλων για εκλογικά οφέλη

Παρουσιάστηκε ο γιος Μπαλτάκος στο Αρχηγείο του Λιμενικού

Τι έγινε όταν ο Σαμαράς έμαθε για το βίντεο Μπαλτάκου

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σχέδιο «μπαζώματος» πίσω από τις «παλινωδίες» του προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ μετά το πόρισμα για τα Τέμπη
Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Νέα Αριστερά λένε ότι από εκεί που η κυβέρνηση είχε «ευαγγέλιο» το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, τώρα το αμφισβητεί, με τη συμμετοχή ακόμα μια φορά και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου
Άδωνις Γεωργιάδης κατά Αντιπολίτευσης: Δηλητηριάσατε την πολιτική ζωή με το τεράστιο ψέμα του παράνομου φορτίου
«Σήμερα καταρρίπτονται με πάταγο οι ασυναρτησίες σας», πρόσθεσε ο Υπουργός Υγείας από το βήμα της Βουλής και μίλησε για «παλαβομάρες» της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη διάρκεια συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων στην Ολομέλεια της Βουλής