Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Οι διάλογοι Μπαλτάκου – Σταμάτη: Τάκη, έλα να τα πούμε, έχεις πρόβλημα

Οι διάλογοι Μπαλτάκου – Σταμάτη: Τάκη, έλα να τα πούμε, έχεις πρόβλημα

«Ρε Τάκη, τι είναι όλα αυτά;» ήταν το πρώτο πράγμα που φέρεται να είπε ο υπουργός Επικτατείας Δημήτρης Σταμάτης όταν μετά τις αποκαλύψεις Κασιδιάρη, ο Τάκης Μπαλτάκος κλήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού στον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, λίγα λεπτά αφού είχε βγει στη δημοσιότητα ο διάλογός του και το video που τον δείχνει να συνομιλά με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη σχετικά με τις διώξεις κατά της οργάνωσης.

«Τάκη, για πέρνα από το γραφείο μου να τα πούμε, γιατί έχεις πρόβλημα» του είπε ο κ. Σταμάτης στο τηλέφωνο, όπως γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης.

Το δημοσίευμα μεταφέρει και τι ακριβώς ειπώθηκε στη συνάντηση που είχαν. Γράφει: “«Ρε Τάκη, τι είναι όλα αυτά;» του είπε ο υπουργός. Ο κ. Μπαλτάκος παραδέχθηκε ότι το βίντεο είναι αυθεντικό, ότι πράγματι ειπώθηκαν όλα όσα ακούγονται σε αυτό αλλά πώς νομίζετε ότι δικαιολογήθηκε; «Με ζάλισαν οι χρυσαυγίτες. Εδώ και καιρό με κατηγορούσαν ότι εγώ τα μεθόδευσα όλα αυτά περί εγκληματικής οργάνωσης, ότι εγώ βρισκόμουν πίσω από τις διώξεις και ήθελα να τους πω ότι δεν είχα ιδέα. Με παγίδευσαν». Να σκεφθείτε όταν τον ρώτησε ο υπουργός εάν στο γραφείο του ήταν μόνος του ο κ. Κασιδιάρης ή ήταν μαζί του και άλλος βουλευτής είπε ότι δεν… θυμάται!”.

Η πρώτη αντίδραση

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η πρώτη αντίδραση του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης όταν έμαθε για το βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη ήταν: «Δεν γνώριζα ότι με βιντεοσκοπούσε. Θα δω εάν συνετελέσθη ποινικό αδίκημα, γιατί ο Κασιδιάρης με μαγνητοσκοπούσε χωρίς τη θέλησή μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μπαλτάκος αιτία για το “ατύχημα”; «Βόμβα» από τον Γιώργο Παπανδρέου: Να φύγει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση!

Αιφνίδιο σύνδρομο “Χρυσή Αυγή” προσέβαλε την κυβέρνηση – Τρόμος για τις πολιτικές παρενέργειες

Σεισμός από το απίστευτο βίντεο του Κασιδιάρη με τον Μπαλτάκο – Οργισμένοι στο Μαξίμου: Προσωπικό του παιχνίδι εις βάρος του Α. Σαμαρά

Από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο αντικαταστάτης Μπαλτάκου;

Μπαλτάκος: To… “κομάντο” της κυβέρνησης “μαύρο πρόβατο” – Η σχέση με τις ΕΔ

“Μας χτύπησε με κλωτσιές και μπουνιές ο γιος του Μπαλτάκου” – Υπέβαλαν μήνυση εναντίον του

Η οργή Μαξίμου για τον Μπαλτάκο

Οι καυτοί διάλογοι Μπαλτάκου – Κασιδιάρη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε