Εν αρχή, ην τα ορεκτικά: μελιτζανοσαλάτα, φάβα Σαντορίνης, τυρόπιτα στριφτή με φέτα, ντολμαδάκια γιαλαντζί. Η σαλάτα φυσικά χωριάτικη και το κυρίως πιάτο σφυρίδα λεμονάτη, με μάραθο, πατάτες και σπαράγγια.
Για επιδόρπιο, σερβιρίστηκε παγωτό καϊμάκι με φράουλες.
Και φυσικά, εκτός από τα κρασιά που υπήρχαν στο μενού, ο Γιάννης Στουρνάρας είχε φροντίσει στα τραπέζια να υπάρχει και τσίπουρο. Ένα μπουκαλάκι για κάθε υπουργό, με απώτερο σκοπό βεβαίως!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ