Κυριακή, 28 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Χίλαρι για πρόεδρος: Θέλω να το σκεφτώ λίγο ακόμα…

Χίλαρι για πρόεδρος: Θέλω να το σκεφτώ λίγο ακόμα…

Εδώ και πολύ καιρό η Χίλαρι Κλίντον φλερτάρει με την υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ. Αλλά ακόμη δεν έχει πάρει την απόφασή της. Αυτό τουλάχιστον λέει δημόσια…

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και υπουργός Εξωτερικών κατά την πρώτη θητεία του Μπαράκ Ομπάμα, ρωτήθηκε για το αν θα είναι υποψήφια στις προεδρικές εκλογές 2016 και η απάντησή της ήταν πως ακόμα το… σκέφτεται.

Η Χίλαρι θεωρείται ευρέως ότι θα είναι το φαβορί των Δημοκρατικών σε περίπτωση που αποφασίσει να είναι υποψήφια

Όλα έγιναν σε συνέδριο στελεχών του τομέα διοίκησης στο Σαν Φρανσίσκο, όπου η Χίλαρι Κλίντον ρωτήθηκε από δημοσιογράφο: “Ποιά είναι τα σχέδιά σας; Θα το κάνετε; Μπορείτε να το ανακοινώσετε από εδώ, αν θέλετε”.

“Βρίσκομαι εδώ για να πάρω μερικές συμβουλές μάρκετινγκ. Προφανώς κολακεύομαι και είναι μεγάλη μου τιμή να με ρωτούν και να με ενθαρρύνουν”, σχολίασε η ίδια και πρόσθεσε: “Και το σκέφτομαι, αλλά θα συνεχίσω να το σκέφτομαι για λίγο ακόμα.

Το 2008 ηττήθηκε από τον Μπαράκ Ομπάμα στην κούρσα για την εξασφάλιση του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών

Εν μέρει, γιατί τα δύσκολα ερωτήματα δεν είναι: “Θέλεις να είσαι πρόεδρος; Μπορείς να νικήσεις; Τα δύσκολα ερωτήματα είναι γιατί. Γιατί θέλεις να το κάνεις και τι μπορείς να προσφέρεις που θα κάνει την διαφορά;”.

Η Κλίντον, η οποία σήμερα είναι γερουσιαστής, διευκρίνισε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς της για την προεδρία, αλλά την απόφαση αυτή δεν πρόκειται να την λάβει πριν από το τέλος του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανελέητος Ψυχρός Πόλεμος! Κλίντον: Ο Πούτιν θέλει να χαράξει ξανά τα σύνορα της Ευρώπης

Τα μαζεύει η Χίλαρι για τον… Χίτλερ Πούτιν

Χίλαρι Κλίντον: Πούτιν όπως Χίτλερ!

Πως αποκαλούσε η Χίλαρι τη Μόνικα Λεβίνσκι

Αχ Χίλαρι! Ερωμένη του Μπιλ Κλίντον (και) η Λιζ Χάρλεϊ;

Το εξώφυλλο του Time που θα συζητηθεί!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε