Τετάρτη, 31 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ο “γαλάζιος” αναπτήρας του Τζιτζικώστα

Ο “γαλάζιος” αναπτήρας του Τζιτζικώστα

Σε “μαύρη τρύπα” εξελίσσεται η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τη Νέα Δημοκρατία, καθώς παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, να στηριχθεί η υποψηφιότητα του Γιάννη Ιωαννίδη έναντι του επίσης γαλάζιου νυν Περιφερειάρχη, Απόστολου Τζιτζικώστα, οι έως τώρα δημοσκοπήσεις καταδεικνύουν άνετο προβάδισμα του τελευταίου και επικράτηση του κατά το δεύτερο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών έναντι όλων των πιθανών αντιπάλων του.

Μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου ο Απόστολος Τζιτζικώστας εθέαθη να γευματίζει με φίλους του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αυτό, που έκανε εντύπωση στους ομοτράπεζούς του ήταν ένας γαλάζιος αναπτήρας που είχε επάνω του με το σύμβολο της Νέας Δημοκρατίας από τη μία πλευρά και την υποψηφιότητα του στην Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2009 από την άλλη.

Ο ίδιος, χαμογελαστός εξηγούσε ότι ουδέποτε σταμάτησε να είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και ότι σε αυτήν την εκλογική βάση απευθύνεται και θα εξακολουθήσει να απευθύνεται πρωτίστως. Τόνιζε δε ότι την επαύριο των εκλογών τα στελέχη, που τώρα φαίνεται ότι είναι απέναντι του θα είναι τα πρώτα, που θα τον συγχαρούν σε περίπτωςη θετικού για τον ίδιο και τον συνδυαςμό του εκλογικού αποτελέσματος.

Διεμήνυε, πάντως, ότι δεν προτίθεται να ξεχάσει και όλους όσοι αποπειραθούν να τον “χτυπήσουν κάτω από τη ζώνη” μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, όπως και συμπεριφορές, που προδίδουν αγνωμοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Κατά της πώλησης του λιμανιού ο Α. Τζιτζικώστα

Επίθεση του Μ. Μπόλαρη σε Β. Πατουλίδου και Α. Τζιτζικώστα για τη Χρυσή Αυγή

“Οψιμος αντιμνημονιακός” ο Α. Τζιτζικώστας σύμφωνα με τον Γ. Ιωαννίδη

“Καρφιά” Χαραλαμπίδου για Τζιτζικώστα, Ιωαννίδη: “Οι υποψήφιοί μας δεν είναι τσιφλικάδες…”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε