Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Σπηλιωτόπουλος: Είναι ντροπή τα αδέσποτα ζώα να υποφέρουν και να θανατώνονται

Σπηλιωτόπουλος: Είναι ντροπή τα αδέσποτα ζώα να υποφέρουν και να θανατώνονται

Eπίσκεψη στο Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος μετά την επίσκεψη που έκανε στο Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων stray.gr έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρέπει να ενισχύσουμε την προσπάθεια που γίνεται από συλλόγους όπως το Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων stray.gr στην οδό Ηρακλειδών με το bazaar που διοργανώνει για να βοηθήσουμε τα αδέσποτα ζώα.

Είναι ντροπή ακόμα και τώρα στον 21ο αιώνα στην Αθήνα τα αδέσποτα ζώα να υποφέρουν, να θανατώνονται και να μην κάνουμε απολύτως τίποτα για αυτά. Είναι ντροπή να μην έχουμε κανόνες που ισχύουν στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πόλεις. Είναι ντροπή να μην υπάρχει ένα καταφύγιο από το Δήμο της Αθήνας ενώ αντίθετα αυτά που παραχωρούνται να μένουν εγκαταλελειμμένα και στο τέλος τα ζώα να κανιβαλίζουν το ένα το άλλο.

Πρέπει επιτέλους να γυρίσουμε σελίδα. Να καταλάβουμε ότι τα ζώα συντροφιάς δείχνουν την ανθρωπιά μας, δείχνουν την αλληλεγγύη μας, δείχνουν την ευαισθησία μας. Και όταν αγαπάς τα ζώα, μπορείς να αγαπήσεις και το συνάνθρωπό σου.

Η αγάπη δεν έχει όρια. Η αγάπη είναι για όλους, και φυσικά και για τους τετράποδους φίλους μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπηλιωτόπουλος: Η Αθήνα χρειάζεται χώρους στάθμευσης

Κάθετος ο Σπηλιωτόπουλος για το δημοψήφισμα για το τζαμί – Επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Δριμύ κατηγορώ του Σπηλιωτόπουλου για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε