Δευτέρα, 22 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Η ταμπέλα “The River” στο Σταύρο Θεοδωράκη στις Βρυξέλλες – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από Twitter
ΦΩΤΟ από Twitter

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να βρει το ευρωπαϊκό κόμμα που θα αποτελέσει “καταφύγιο” για το ΠΟΤΑΜΙ στην Ευρωβουλή.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους επικεφαλής των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, των Φιλελεύθερων και των Πρασίνων, ώστε να αποφασίσει που θα ενταχθεί.

Σε φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter, φαίνεται η ταμπέλα που γράφει “The River”, όπως λέγεται Το Ποτάμι στα αγγλικά

Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωκοινοβουλίου, αυστριακό ευρωβουλευτή Χάνες Σβόμποντα, τον Γκι Φέρχοφστατ, πρόεδρο της Συμμαχίας των Φιλελεύθερων και Δημοκρατών (ALDE), καθώς και τη Ρεμπέκα Χαρμς, συμπρόεδρο των Οικολόγων Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Επίσης, ο Σταύρος Θεοδωράκης αναμένεται να συναντηθεί και με τον υποψήφιο των Ευρωσοσιαλιστών για την προεδρία της Κομισιόν και νυν πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ενώ η αντιπροσωπεία του «Ποταμιού» θα επιδιώξει να συναντηθεί και με δυο επιτρόπους.

Ακόμη, ανέβασε και μία φωτογραφία μέσα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

ΦΩΤΟ από Twitter

Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι να δει με ποιους έχει τα περισσότερα σημεία σύγκλισης και μέσω ποιας ομάδας θα μπορέσουν να προωθήθουν καλύτερα τα συμφέροντα της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωπαϊκά ραντεβού σήμερα και αύριο για το Ποτάμι

Αποκαλυπτική δημοσκόπηση! Ντέρμπι μέχρι την τελευταία στιγμή – Εκτόξευση για το Ποτάμι – Τι λένε οι πολίτες για τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου

Το Ποτάμι: Ποιοι είναι οι 22 πρώτοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε