Τετάρτη, 24 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η διαμαρτυρία παραγωγών λαϊκών αγορών – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το thousandnews
ΦΩΤΟ από το thousandnews

Συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους και πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης έκαναν παραγωγοί των λαϊκών αγορών στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησής τους, διαμαρτυρόμενοι για τις νέες προβλέψεις σχετικά με τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων για τις λαϊκές αγορές από τις Περιφέρειες στους Δήμους, τη διάκριση παραγωγών και εμπόρων, τη θέση των πάγκων κ.ά.

Οι διαδηλωτές έκαναν καθιστική διαμαρτυρία στην πλατεία Αριστοτέλους για περίπου δέκα λεπτά και στη συνέχεια πορεία. Αντιπροσωπεία τους έγινε δεκτή από τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, από τον οποίο ζητήθηκε να παρέμβει για να αποσυρθούν οι ρυθμίσεις και να τεθούν από την αρχή σε δημόσια διαβούλευση.

ΦΩΤΟ από το thousandnews

Για αύριο, οι παραγωγοί προγραμματίζουν συγκέντρωση στις εννιά το πρωί έξω από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και την Τετάρτη το πρωί δωρεάν διανομή τροφίμων, που πωλούνται σε λαϊκές, στην Καμάρα.

Δείτε το βίντεο του Thousandnews:

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξανδρούπολη: Βρέθηκε ο ένας από τους εκτελεστές του επιχειρηματία – Είχε πάνω του λεφτά από τη ληστεία

Συνελήφθη ο Γιάννης Βούρος για χρέη στο Δημόσιο

Αχαϊα: Σταμάτησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Παναγιώτη Ρήγα – “Χτένισαν” την περιοχή από τα Βραχνέικα μέχρι τη Λακκόπετρα

Τροχαίο με τουρίστες στην Κρήτη!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε