Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Καυγάς Άδωνι – Στρατούλη για Χρυσή Αυγή και Μπαλτάκο

Καυγάς Άδωνι – Στρατούλη για Χρυσή Αυγή και Μπαλτάκο

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη με αφορμή την υπόθεση Μπαλτάκου και τη δήλωση του Στάθη Παναγούλη πως μιλάει με όλους τους βουλευτές, εκτός του Μάκη Βορίδη.

Οι δυο άνδρες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο”, όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης ρώτησε τον Δ. Στρατούλη για τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περί νέων βίντεο που μόλις δημοσιοποιηθούν θα προκαλέσουν σάλο.

“Αυτό που μου έκανε εντύπωση στα λεγόμενα του κ. Παναγούλη, είναι ότι λέει ότι γνωρίζει ότι η Χρυσή Αυγή έχει και άλλα βίντεο τα οποία μόλις δοθούν στη δημοσιότητα θα γίνει μεγάλος χαμός. Και θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Στρατούλη, από που πιστεύει ότι ο κ. Παναγούλης γνωρίζει ότι η Χρυσή Αυγή έχει και άλλα βίντεο τα οποία μάλιστα έχει δει;” είπε ο υπουργός Υγείας.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Στρατούλη: “Η Ελλάδα έχει εξευτελιστεί γιατί αποδείχθηκε διεθνώς ότι το δεξί χέρι του πρωθυπουργού είχε επαφές με τη Χρυσή Αυγή. Και εσείς μου λέτε τώρα «Παναγούλης και ξε-Παναγούλης». Ξεφτίλα έχει γίνει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταγγελίες Παναγούλη: Μπαλτάκος, Δένδιας, Βορίδης και Γεωργιάδης η ακροδεξιά ομάδα

Κουβέλης: Να δοθούν εξηγήσεις για όσα έγιναν με τον Μπαλτάκο και τη Χρυσή Αυγή

Το ΓΕΕΘΑ “στηρίζει” Μπαλτάκο … ως συγγραφέα! Διαβάστε γιατί

Τσίπρας: Δεν υπάρχει θέμα Μπαλτάκου, υπάρχει θέμα Σαμαρά

Α. Γεωργιάδης στον ΣΚΑΙ: Είχα πει στον Μπαλτάκο να μην λέει ούτε καλημέρα στη Χ.Α.

Αθανασίου: Αν βρεθεί τηλεφώνημα μου σε ανακριτή θα παραιτηθώ – Τι είπα με τον Σαμαρά

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε