Πολιτική

Κάθετος ο Σπηλιωτόπουλος για το δημοψήφισμα για το τζαμί – Επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

"Tο που θα χωροθετηθεί τέμενος αφορά την πλειοψηφία των δημοτών στα όρια του Δήμου της Αθήνας" τόνισε με αφορμή τις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ για την πρόταση του για δημοψήφισμα στο θέμα δημιουργίας τζαμιού στην Αθήνα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ολόκληρη η δήλωση του Άρη Σπηλιωτόπουλου

“Δεν υπάρχει δημοκρατική ευαισθησία αλά καρτ. Και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν όσοι με τέτοια σπουδή βγάζουν ανακοινώσεις προκειμένου να υποστηρίξουν τον εκλεκτό τους υποψήφιο, το σημερινό Δήμαρχο, τον κ. Καμίνη, προτείνοντας να μην έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση της πλειοψηφίας των Αθηναίων.

Γιατί διαφορετικά πως εξηγείται το γεγονός ότι αν υπήρχε στοιχειώδης δημοκρατική ευαισθησία τότε πάνω απ’ όλα αυτή θα αποτυπωνόταν στη στήριξη των τοπικών δημοψηφισμάτων, στη συμμετοχική δημοκρατία, στον ελεύθερο δήμο που μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στο μυαλό και στις αποφάσεις της μεγάλης πλειοψηφίας των Αθηναίων. Κανείς δεν είπε ότι η όποια θρησκευτική επιλογή δεν πρέπει να είναι ελεύθερη. Όμως το που θα χωροθετηθεί τέμενος αφορά την πλειοψηφία των δημοτών στα όρια του Δήμου της Αθήνας.

Και σ’ αυτό είμαστε κάθετοι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπηλιωτόπουλος: Ο Κακλαμάνης είναι μεγάλος, ο Καμίνης παραδίδει την Αθήνα όπως την παρέλαβε

«Άδειασμα» Σπηλιωτόπουλου από τον Γ.Γ. Θρησκευμάτων για το δημοψήφισμα

Προβλημάτισε ο Α. Σπηλιωτόπουλος με τα περί δημοψηφίσματος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ