Τετάρτη, 17 Ιουλ.
32oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μην… παρεξηγείτε το «Just the two of us»

Μην… παρεξηγείτε το «Just the two of us»

Με αρκετά ακόμα προβλήματα ολοκληρώθηκε το δεύτερο live του «Just the two of us», προκαλώντας την αίσθηση ότι στο MEGA δεν ήθελαν να το βγάλουν στον αέρα και το κάνουν ως… καταναγκαστικό έργο!

Υπάρχει βέβαια και η άλλη άποψη, που όπως φαίνεται, αυτή είναι η σωστή. Στο MEGA λοιπόν, καθώς… ειδικεύονται στην παραγωγή μυθοπλασίας αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν έτσι και το talent show τους. Επηρεασμένοι λοιπόν από την επιτυχία της σειράς «Κάτω Παρτάλι» αποφάσισαν να κάνουν και το «Just the two of us»… σουρεαλιστικό.

Στο πρώτο live λοιπόν είχες ερωτήματα του στιλ «ποια είναι η παρουσιάστρια, αυτή που στέκεται όρθια ή η άλλη στην καρέκλα;» και «γιατί αυτή που είναι όρθια είναι τόσο… σκοτεινή; Γιατί δεν της δίνουν να κρατήσει κάνα κερί μπας και δούμε το προσωπάκι της;», ή «αυτός ο καθιστός με τα γυαλιά τι είναι; Γιατί φωνάζει και πιέζεται; Τι μας ενδιαφέρει που έχει κάνει τατουάζ τον αριθμό τηλεφώνου του; Σάμπως θα τον πάρω ποτέ τηλέφωνο;», αλλά και «καλά, πριν πάρουν ορισμένους να διαγωνιστούν τους άκουσαν ή δεν έβρισκαν και έβαλαν μέσα όποιον δέχτηκε;»!

Ε, λοιπόν, κακώς έχετε τέτοια ερωτήματα. Σκοπός του MEGA είναι να πρωτοπορήσει και να εισάγει στην τηλεόραση ένα καινούργιο είδος: το σουρεαλιστικό talent show. Σε αυτό δεν θα βλέπεις την παρουσιάστρια ξεκάθαρα, αλλά στο… ημίφως. Δεν θα ακούς πολλά από αυτά που λέει, αλλά θα προσπαθήσεις να τα μαντέψεις. Χαζούλη τηλεθεατή…!

Νόμιζες ότι υπήρχαν τεχνικά προβλήματα; Νόμιζες δηλαδή ότι στο MEGA-λο κανάλι δεν θα είχαν κάνει τη δουλειά τους να δουν από πρώτα τέτοια σημαντικά τεχνικά θέματα; Ότι δεν θα είχαν φροντίσει μετά τη μπανιέρα να βάλουν την παρουσιάστριά τους σε φωτεινό μέρος και να έχει ωραία πλάνα; Απλώς είναι… άποψη! Σουρεαλιστική άποψη! Τι δηλαδή; Νομίζεις ότι κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους τραγουδάνε… έτσι όπως τραγουδάνε; Όχι βρε…! Προσποιούνται στο πλαίσιο του σουρεαλιστικού είδους talent show που κλήθηκαν να υπηρετήσουν. Κάνουν προσπάθειες για να… εκτελέσουν κυριολεκτικά τα τραγούδια που τους αναθέτουν.

Όλα αυτά και πολλά ακόμα συμβαίνουν λοιπόν γιατί το MEGA αποφάσισε να βγάλει το πρώτο σουρεαλιστικό talent show στον αέρα! Μην το παρεξηγείτε λοιπόν. Για να το παρακολουθήσετε καλύτερα, πρέπει να μάθετε να διαβάζετε χείλη για να ξέρετε τι λέει η Ζέτα Μακρυπούλια όταν «χάνεται» ο ήχος. Επίσης, θέλοντας να συμμετέχετε ενεργά και να μην κάθεστε χαλαρά στον καναπέ σας, το MEGA αποφάσισε να σας έχει… ετοιμοπόλεμους με το τηλεκοντρόλ ανά χείρας. Όταν λοιπόν κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους το παρακάνουν στην… εκτέλεση, πρέπει να χαμηλώσετε γρήγορα τον ήχο της φωνής, για να μην τρέχετε την επόμενη μέρα σε ωτορινολαρυγγολόγο. Έτσι, απλά και… σουρεαλιστικά είναι τα πράγματα! Και κάνουμε λάθος, όσοι πιστεύαμε ότι πρόκειται για ένα ακόμα talent show, γιατί το «Just the two of us» είναι… προχώ!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε