Δευτέρα, 29 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Δ. Βανδή: Όλα όσα μας λέει για το The voice, την εικόνα της και τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι!

Δ. Βανδή: Όλα όσα μας λέει για το The voice, την εικόνα της και τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι!

”Πριν βγω στην σκηνή έχω πάντα το ίδιο συναίσθημα, νομίζω ότι θα λιποθυμήσω και θα γίνω ρεζίλι”

Κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσίαση της Eurovision στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη. Η Δέσποινα Βανδή δεν μας έχει εντυπωσιάσει όμως μόνο με αυτό τον ρόλο της φέτος! Από την καρέκλα του The voice την γνωρίσαμε καλύτερα. Με αφορμή το talent show του ΑΝΤ1 λοιπόν είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί της για το αν θα ήθελε να είναι στη θέση του Γιώγου Λιάγκα αντί σε αυτή του coach, αν θα έπαιρνε μέρος στα πρώτα της βήματα σε ένα αντίστοιχο παιχνίδι αλλά και για την εικόνα της που είναι πλέον διαφορετική! Όλα αυτά στο πρώτο press junket που έγινε πριν λίγες μέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ποιος θα ήταν ο λόγος που θα σας έκανε να μην μπείτε στο The voice ως κριτής και τον κυριότερο λόγο που σας έφερε στο show;

Είναι ότι εγώ δεν αισθάνομαι ότι είμαι εκεί για να κρίνω να επικρίνω. Eίμαι για να πω τη γνώμη μου όσο γίνεται πιο γλυκά και απαλά και όμορφα. Γιατί γενικά έτσι είμαι και ως άνθρωπος στη ζωή μου. Έχω το πιστεύω του ότι πρέπει να λες ειδικά στους ανθρώπους που αγαπάς, και στη συγκεκριμένη φάση από τη στιγμή που μπήκα στη διαδικασία του The voice σημαίνει ότι είμαι εκεί για να πω την αλήθεια μου, αλλά έχει πάντα τρόπο που θα πεις κάποια πράγματα. Ο λόγος που το έκανα ήταν γιατί έβλεπα στο εξωτερικό ότι όλο αυτό ήταν πολύ ωραία, δηλαδή το να βλέπεις την Αguilera, τον τραγουδιστή των Μaroon 5 να διεκδικούν ένα παιδί που μέχρι προχθές ας πούμε μπορεί να έκανε μια εντελώς άσχετη δουλειά και να προσπαθούν να τον διεκδικήσουν, να τον πάρουν στην ομάδα τους ήταν τόσο οξύμωρο όλο αυτό που μ’ άρεσε τρελά ως concept , να παρακαλάμε τα παιδιά να έρθουν μαζί μας.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε