Πέμπτη, 18 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Δεν μετακομίζει Βρυξέλλες ο Βενιζέλος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Έκπληξη και οργή προκαλούν στο ΠΑΣΟΚ οι συνεχιζόμενες διαρροές ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει τάσεις αναχωρητισμού και έχει ήδη συμφωνήσει με τον Αντώνη Σαμαρά να καταλάβει τη θέση της επιτρόπου, Μαρίας Δαμανάκη, εν όψει της νέας σύνθεσης της Κομισιόν, που θα προκύψει από τις Ευρωεκλογές του Μαίου.

“Και η γελοιότητα έχει τα όρια της”. Με αυτή τη φράση υποδέχονται στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου διαρροές, που…επιμένουν το τελευταίο δίμηνο και φέρουν τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να έχει συμφωνήσει με τον Αντώνη Σαμαρά να αναζητήσει…διεθνή καριέρα καταλαμβάνοντας τη θέση του Έλληνα επιτρόπου στη νέα Ευρωπαική Επιτροπή, που θα προκύψει μετά τις Ευρωεκλογές.

Τακτικοί συνομιλητές του Ευάγγελου Βενιζέλου διαβλέπουν ιδιοτελείς προθέσεις πίσω από τις συγκεκριμένες διαρροές και στοχοποιούν συγκεκριμένα κέντρα, που επιδιώκουν να απαξιώσουν πολιτικά τη διμέτωπη προσπάθεια, στην οποία εμπλέκεται τώρα ο κύριος Βενιζέλος, και αφορά στη σωτηρία της χώρας και την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

Οι ίδιοι κύκλοι κάνουν λόγο ευθέως για κατασκευασμένα σενάρια και αντιτείνουν ότι ουδέποτε οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος έχουν συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα.

Διαβάστε επίσης

Μετέωρη η κυβέρνηση στον απόηχο του εμφυλίου στο ΠΑΣΟΚ

 

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη

 

Βενιζέλος: “Φαρμάκι” για Παπανδρέου – ΔΗΜΑΡ – “Όχι χαλαρή ψήφος στις ευρωεκλογές”

 

Ο Γ. Παπανδρέου “σνομπάρει” την Ελιά και “καρφώνει” με το γάντι τον Βενιζέλο

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε