Δευτέρα, 29 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ετοιμάζεται για νέο… διάγγελμα ο Γιανουκόβιτς

Ετοιμάζεται για νέο… διάγγελμα ο Γιανουκόβιτς

Την ώρα που μετά την Κριμαία και η ανατολική Ουκρανία ετοιμάζεται να… πέσει στην αγκαλιά της μητέρας Ρωσίας, ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς ετοιμάζεται να επανεμφανιστεί για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δυο εβδομάδες.

Ο έκπτωτος πρόεδρος της Ουκρανίας πρόκειται να εμφανιστεί δημόσια αύριο Τρίτη, για πρώτη φορά μετά από τις 28 Φεβρουαρίου (όταν είχε δώσει συνέντευξη Τύπου) και μετά τις φήμες περί καρδιακής προσβολής.

Και αυτή τη φορά, ο Γιανουκόβιτς θα εμφανιστεί – σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στο περιβάλλον του – από το Ροστόφ επί του Ντον, στη νότια Ρωσία, όπου έχει βρει καταφύγιο από τη στιγμή που το… έσκασε από το Κίεβο γιατί υποστήριξε πως δεχόταν απειλές για τη ζωή του.

“Θα κάνει δηλώσεις στο Ροστόφ επί του Ντον, η ώρα και το μέρος θα διευκρινισθούν αργότερα”, δήλωσε η πηγή, χωρίς άλλες λεπτομέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κυπριακές Αρχές ελέγχουν περιουσιακά στοιχεία του Γιανουκόβιτς

Καρδιακή προσβολή έπαθε ο Γιανουκόβιτς

Η Ουκρανία ζητά από την Ιντερπόλ να εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης του Γιανουκόβιτς

Βρυχάται ο Πούτιν: Μπορώ να εισβάλλω στην Ουκρανία όποτε θελήσω! Ανάγκασαν τον Γιανουκόβιτς να υπογράψει αίτημα προς τη Μόσχα για στρατιωτική βοήθεια;

“Στείλε στρατό στην Ουκρανία” είχε παρακαλέσει τον Πούτιν ο Γιανουκόβιτς – Κλίμα ψυχρού πολέμου ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία – Τέλος στα ρωσικά γυμνάσια

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε