Κυριακή, 7 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Φουλάρει το απόγευμα τις μηχανές ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εκλογών

Φουλάρει το απόγευμα τις μηχανές ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εκλογών

Να φουλάρει τις μηχανές του κομματικού μηχανισμού επιδιώκει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος σήμερα το απόγευμα προς τούτο συγκαλεί ευρεία σύσκεψη των στελεχών του κόμματος του στο Λεκανοπέδιο Αττικής, προκειμένου να ζητήσει την ενεργή στήριξη και συστράτευση όλων στο πλευρό των υποψηφίων του κόμματος ιδίως στο νομό Αττικής.

Άλλωστε στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι αν το κόμμα καταφέρει να επικρατήσει στις ευρωεκλογές τουλάχιστον με 4-5 μονάδες και κερδίσει και την περιφέρεια Αττικής και οι υποψήφιοι στους δήμους πετύχουν να περάσουν στο δεύτερο γύρο τότε αυτό μπορεί να θεωρηθεί μια καθαρή νίκη απέναντι στην κυβέρνηση του μνημονίου με πολλαπλά μηνύματα, επιταχύνοντας παράλληλα τις πολιτικές εξελίξεις.

Αυτό που προβληματίζει έντονα την Κουμουνδούρου είναι κυρίως το ενδεχόμενο αποχής, γεγονός γα το οποίο θα υπάρξει ειδική καμπάνια υπέρ της συμμετοχής στις κάλπες, εξαιτίας της σπουδής της κυβέρνησης να διαχωρίσει τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών από τις ευρωεκλογές, αντιθέτως με τα όσα όριζε ο νομός του “Καλλικράτη”.

Η ευρεία σύσκεψη θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, και εκτός του κ. Τσίπρα, θα μιλήσουν ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Νίκος Χουντής, οι οργανωτικοί υπεύθυνοι των εκλογικών αναμετρήσεων και κατάρτισης των ψηφοδελτίων Ρούντι Ρινάλντι και Τάσος Κορωνάκης, ενώ το «παρών» θα δώσουν η Ρένα Δούρου, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Θοδωρής Δρίτσας, αλλά και όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ στο Λεκανοπέδιο.

Επίσης έχουν προσκληθεί όλοι οι βουλευτές που εκλέγονται στο Λεκανοπέδιο Αττικής (Α” και Β” Αθηνών, Α” και Β” Πειραιώς, περιφέρεια Αττικής) αλλά και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που προέρχονται από το Λεκανοπέδιο, καθώς και τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών Αττικής.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΑΘΙΑΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο Δουβλίνο ο Αλέξης Τσίπρας

Μ. Γλέζος στον γερμανό Πρόεδρο: “Σας περίμενα στο Σκοπευτήριο αλλά δεν ήρθατε”

Τσίπρας: Θα είναι μεγάλο το πλήγμα από την κατάργηση της ενιαίας τιμής του βιβλίου

ΣΥΡΙΖΑ: Διαφοροποίηση Μιχελογιαννάκη για τη Χρυσή Αυγή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε