Κόσμος

Η Αντζελίνα Τζολί κάνει ταινία την ζωή βετεράνου αεροπόρου του Β΄ Παγκοσμίου – BINTEO

Η ζωή και οι περιπέτειες ενός Ολυμπιονίκη και βετεράνου αεροπόρου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ενέπνευσαν την Ατζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) που σκηνοθετεί ταινία.

Την συναρπαστική ιστορία του ο 97χρονος σήμερα Λούις Ζαμπερίνι (Louis Zamperini) την διηγήθηκε ο ίδιος στην ηθοποιό – γειτόνισά του στο Χόλιγουντ που αποφάσισε με πολύ σεβασμό να την κάνει ταινία.Πρόκειται για την ταινία «Unbroken»,που έχει απορροφήσει την Αντζελίνα Τζολί, από τους δικούς της ρόλους και τις ανθρωπιστικές της δράσεις ανά τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα