Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ξουλίδου: Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι φεύγω από τους ΑΝΕΛ

Ξουλίδου: Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι φεύγω από τους ΑΝΕΛ

Διαψεύδει η βουλευτής Β Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Ξουλίδου ότι είναι η τρίτη βουλευτής που θα αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ, μετά την Χρυσούλα Γιαταγάνα και τον Κωνσταντίνο Γιοβανόπουλο.

Με ανακοίνωσή της, η κα Ξουλίδου κατηγορεί όπως λέει τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και τους “καλοπληρωτές ορισμένων μέσων” όπως τονίζει χαρακτηριστικά και δηλώνει πιστή στην ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΛ.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και οι καλοπληρωτές ορισμένων ΜΕΣΩΝ να σταματήσουν να λασπολογούν και να σπιλώνουν βουλευτές που δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα ψευδώς μεταδίδονται. Τους προκαλώ να ελέγξουν τις «πηγές» τους, γιατί εμένα ποτέ δεν με ρώτησαν, ως όφειλαν να κάνουν.

Δεν εκβιάζομαι και δεν απειλούμαι από κανέναν. Δηλώνω πως παραμένω πιστή στην Ιδρυτική Διακήρυξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και στον αγώνα που δίνουμε μαζί με τον Πάνο Καμμένο, δίνω λόγο στους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν και με εξέλεξαν και συνεχίζω να υπηρετώ την πατρίδα μου και την πίστη μου από τον τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, που μου ανατέθηκε – ύψιστη τιμή για μένα.

Για την ιστορία και για να διαλυθεί κάθε υπόνοια, σας ενημερώνω ότι συμμετείχα, όπως ΠΑΝΤΑ, στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, πιστή στο καθήκον μου και στο Κίνημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φυλλορροούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες – Φωτογραφίζουν και τρίτο βουλευτή που είναι έτοιμος να φύγει

Καζάνι που βράζει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες – Στη δημοσιότητα δύο επιστολές της Γιαταγάνα που καρφώνει τον Καμμένο – Ο ρόλος του Τζιτζικώστα στη ρήξη

Καμμένος σε Γιαταγάνα – Γιοβανόπουλο: Είστε αποστάτες – “Μας ευνούχιζες”, απαντούν

Προς Νέα Δημοκρατία οι Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλος; “κλεφτές ματιές” και στο κόμμα του Πολύδωρα…

Ραγδαίες εξελίξεις στους ΑΝΕΛ – Πληροφορίες και για τρίτο βουλευτή που θα ανεξαρτητοποιηθεί – Καταγγέλλει υπονόμευση η Ραχήλ Μακρή

Τρικυμία στους Ανεξάρτητους Έλληνες – Τι απαντά ο Πάνος Καμμένος στην ανεξαρτητοποίηση των δύο βουλευτών

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε